A nagy The Body Shop zsákmány

Sziasztok Lányok!

Nos ez az első hivatalos bejegyzésem ami aktuális.
The Body Shop zsákmány posztot hoztam nektek, ezeket nem egyszerre vásároltam (kb 3 hónap termése), van már ami el is fogyott. 
Az epres csomag óta valósággal függök a TBS-től sőt a Páromat is rászoktattam, igaz ő még csak egy parfümöt vett tőlük, de azt majd úgyis látjátok a képen.

 
Két csoportra osztottam a termékeket, az egyik a testvaj és radír a másik pedig a testápoló szekció.
Először a testvajaimat mutatnám meg:
 Balról jobbra:
Édes citromos, Shea vajas plusz shea vajas testradír( a kisebbik tégely),Mandulás és a Kakaóvajas testvajat láthatjátok. 
A shea vajasat még márciusba vettem mikor kijött az ekcémám ( volt egy kisebb magánéleti válságom ami közel 8 hónapos turnus volt, idegileg kicsit tönkrementem akkor, meg is látszik a kézfejemen ami ekcémás lett, olvastuk, hogy jó rá a shea vaj, tudom ez nem színtiszta, de nem akartam egyből lesokkolni a szervezetem, no meg jó kifogás volt egy TBS csomag megvételére :) )
A tusfürdőjét már elhasználtam, imádtam azt is, a radír még használatban van, arról is csak ódákat tudnék zengeni annyira jó. Tökéletesen leviszi az elhalt hámréteget, utána marad egy olajos érzet és nem kell testápolóval bekenni magam, és az illata is remek, nem tudom miért de engem a fánkra emlékeztet a shea vaj illata...
Az összes testvaj 200ml-es, és egytől egyik imádni való az illatuk. 
Következő fordulóban rendeltem a kakaóvajas és a édes citromos testvajat, meg még rendeltem hozzá ezt azt, azokat majd lentebb fogom megmutatni, a mandulás meg ajándék volt a rendeléshez. Pont akkor volt 1 plusz 1-es akció, ott morfondíroztam hogy megvegyek e két mandulás testvajat, de lemondtam róla, mert még nem jött ki az a csomag amiben a kakaóvajas, citromos testvajak csücsültek. Szóval megjött a csomag kibontom, már látványra se stimmelt valami, pakoltam ki, aztán láttam, hogy van benne mandulás testvaj ( azt hiszem 10000forintos vásárlás felett adtak egy ajándék testvajat, ami elkerülte a figyelmem), úgy megörültem neki, hogy felsikítottam örömömbe, mert ez volt minden vágyam. Párom is marcipán mániás és egyből le akarta vadászni ezt a testvajat, de nem engedtem :D Szóval 2 testvaj helyett 3 lapult a csomagomban. Ebben a rendelésben még vásároltam testápolókat ( a szépség olajakat külön rendeltem, de egy képre raktam a két különböző rendelés tartalmát ).

A parfüm 100ml-es, és meg kell mondjam (írjam), nagyon tartós és eszméletlen jó illata van, ajánlom Párotoknak, ára 6490 huf, a két olaj akciós volt aminek a tégelye 100ml olajat tartalmaz, nem emlékszem pontosan mennyi 2000-3000 huf között a csokis testápolón is volt 20% kedvezmény, ami 250 ml-es, és a 
 kis kókuszos 60ml...nagyot akartam, de csak ilyen volt raktáron, ez 1030 forint volt.
TBS férfi parfüm Arber névvel, két darab szépítő olaj édes citromos és csokis verzió, egy csokis testápoló és egy kis kiszerelésű kókuszos testápoló. 


Ezeket mind a tavaszi nagytakarítás során rendeltem, sőt volt egy 7000 forint felett ingyenes kiszállítási akció is, akkor ünnepelte a TBS az első szülinapját az Allee-ban. Imádom őket szagolgatni, egyedül a csokis olajat próbáltam ki egyszer, első benyomásra tetszik az amit tud, de átfogó véleményem még nincs róla. 

Valamelyikről szeretnétek majd tesztet látni? 
Elég sok mindenről fogok még írni nektek, egy kis ízelítő a blog jövőbeli tartalmáról:
- Yves Rocher zsákmány és teszt
- Lovely, Essence, Catrice, NYC lakkok zsákmánya az elmúlt hónapokban ( régi Lovely nem lesz benne) 
- Cosmetics Bomb tesztek ( masszázs vaj és a CB testvaja bevetésen) 
- egyéb zsákmányok május-június 
Valamelyik jobban érdekel titeket (a felsoroltak közül) esetleg? Mert akkor előbb arról írok bejegyzést.
További szép napot nektek! 
AzrailNincsenek megjegyzések