Napi mani- bronz metal NYC

Sziasztok Lányok!

Ma egy manikűrt hoztam nektek, persze nem kell extrára számítani :D
NYC bronz metal árnyalatát próbáltam ki. Nem is tudom, ez is meg van már 3 hete legalább, de most avattam csak fel.

Tipikus NYC lakk, cuki üveg, nagy felirat.
Az ecsete elég vékony, nem annyira esik kézre mint a többi NYC lakk ecsete (pedig látványra ugyan olyan,ha a többihez hasonlítom), de mivel króm hatású lakkról van szó, jobb lett volna a nagyobb ecset, de mindegy.
Kép az ecsetről
Egy rétegben eléggé csíkoz, kezdtem aggódni milyen lesz a második réteg...,de jelentem azzal semmi probléma nincs! Króm hatású a lakkok tapasztalataim szerint kicsit csíkoznak, de fedőlakkal lehet orvosolni a problémát, bár az én képeimen fedőlakk nélkül látjátok.

Próbáltam jó fény viszonyt elkapni, hogy meg tudjátok nézni mégis milyen színekben pompázik a lakk.
Én szentjánosbogárnak neveztem el :D szerintem olyan mint egy bogár kitin...(amúgy a kék fajtáját akartam beszerezni, de az már nem volt sehol), kis zöld, kis barna, kis arany, fény viszonytól függ, milyen színt is látunk. Üvegben annyira nem tetszett, de felkenve megbarátkoztam vele, bár a króm lakkjaim közül még mindig az Essence Chic Reloaded viszi a pálmát.

Nektek meg van ez a lakk? Szeretitek a króm hatást?
Szép napot nektek! Már péntek van és hétvége :) Pihenjétek ki magatokat :)
Azrail

2 megjegyzés

 1. Először is WOW az a manikűr!!! Imádom az ilyen krómos lakkokat...a miss sportynak is csodálatos lakkjai vannak, amik ilyesmi végeredményt nyújtanak...:D

  Másodszor minden bizonnyal láttad, hogy kaptam egy díjat, és úgy gondoltam én ezt tovább adnám neked...A blogomra menve át tudod venni...Egyrészt bátorításnak szánom, mert ugye most kezdtél újrablogolni, és imádom ahogy írsz, szóval gondoltam megérdemled...:D
  Remélem most nem fogod abbahagyni...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huha, el se hiszem O.O nagyon nagyon szépen köszönöm, annyira de annyira örülök neki!!!! Köszönöm <3

   Törlés