Essence szemceruza teszt

Sziasztok Lányok!

Ma a hétvégén vásárolt Essence szemceruzát mutatom be nektek.
Régen volt fehér szemceruzám, szerettem is, de valahogy az évek folyamán nem szereztem be utánpótlást. Most belém csapott az Isteni szikra, hogy márpedig nekem kell fehér szemceruza, hogy újra érdekeljen a smink világa, mert mostanában nem igazán kötött le a sminkelés.
Szóval gondoltam megveszem az Essence white 4-es szemceruzáját, olvastam róla és mondták, hogy jó szemcerka. Úgyhogy én is beújítottam rá.


Így néz ki a ceruza, elnézést, hogy homályosabb mint kéne, de nagyon rosszak most a fényviszonyok nálam, remélem látjátok azért a lényeget :)

A ceruza hegye, kissé krémes állagú, szerintem lehetne szilárdabb nekem egyszerűbb lenne úgy használni, de ha az ember megtalálja a technikáját, hogy pontosan mennyire nyomja rá a szemhéjára, esetleg a vízvonalara, akkor nem zavaró, hogy puha-krémes a hegye. Összességében közepesre értékelném a ceruza hegyét.

És a ceruza pigmentáltsága pedig ilyen. Párszor "átsatíroztam" a kézfejemen, talán 3-4szer és ilyen a végeredmény. Szerintem elég fehér. Nyilván aki nem profi módon űzi a sminkelést, azoknak ez a ceruza bőven elég ahhoz, hogy kihúzza vele a víz vonalat esetleg a szempilla tövét.
500 forint körül volt az ára, ennyit szerintem bőven megér.

Értékelés:
5/4Nektek meg van ez a szemceruza? Ti milyen fehér szemceruzát használtok?
Legyen szép napotok!
Azrail

2 megjegyzés

  1. Nekem megvan, bár elég ritkán használom, de teszi a dolgát, nincs különösebb probléma vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet :) Akkor jól választottam, sokan panaszkodtak, hogy ez meg az a szemcerka kritikán alul teljesít.

      Törlés