The Body Shop epres ajándék csomag,teszt- visszatértem

Sziasztok Lányok!

Novemberi bejegyzésekben láthatjátok pár írásomat még a régebbi blogból, hátha valaki emlékszik így rám. Nem töltöttem az összes bejegyzésem vissza, nem láttam szükségesnek. Azt tudom, hogy az utolsó bejegyzésem egy csomag volt a The Body Shop-tól amit a Kedvesemtől kaptam ajándékba még télvíz idején. Akkor csak a csomag tartalmát mutattam meg, de teszt még nem volt róla. Most letudom a kettőt együtt. 


A csomag tartalma:

-fürdő pamacs
-250 ml tusfürdő
-50 ml testradír
-50 ml testvaj
szappan 
 
Mind-mind csupa finom eper illatot áraszt magából. Használtam már pár epres terméket,de közelébe se értek ennek az illat orgiának amik ezek a TBS termékek árasztanak magukból.
És még a csomagomban volt egy apróság,egy TBS ajakápoló,azért kértem még ezt hozzá,hogy meghaladjuk az összeget,így nem meglepő módon epres illatúra esett a választásom.


Ahogy már pár sorral feljebb említettem ez volt az első TBS termékem, annyit még elárulok nem is az utolsó, az elmúlt hónapokban jelentős TBS gyűjteményt halmoztam fel...majd lesz róla kép, de még nem akarok előre szaladni ennyire.
Mindegyik termékről külön írnék pár sort.
A tusfürdő mennyei eper illatba burkolt, ami elég tartósnak bizonyult, nyilván testvaj használata mellett még tartósabb volt az illatorgia. Jól hidratált, egyáltalán nem szárította a bőrömet. 
A testradírt is tusfürdőnek használtam, eper illat itt is oké, de a radírozó hatása az egyenlő a nullával. 
A szappan elég sokáig elég volt, nagyon szerettem, de én csak kézmosásra használtam, nem szárított a kézfejem, és sokáig lehetett érezni az illatát is.
A testvajról pedig annyit, hogy TBS testvaj függő lettem. Sajnos, mert amúgy nem pénztárca barát a shop testvajai :D Mondjuk ez a kis kiszerelés elég volt kb 1 hónapig, azóta nagyot vettem, még nem volt bevetésen szóval még nem tudom meddig fog kitartani. Visszatérve kis barátomhoz, nagyon nagyon jól hidratált, könnyen felszívódott, nem volt ragacsos érzet, és még másnap reggel is eper illatom volt, nem használtam minden nap, de mégis puha bőrt éreztem még akkor is mikor nem kentem be vele magam. 

Viszont egy dologgal nem vagyok megelégedve: az az ajakápoló. Valami katasztrófa. Az illata jó, de a hatása valami förtelem. Nem hidratál semmit, összeragad a szám tőle. A hűtőben figyel, és azon gondolkodom mit csináljak vele, kidobni nem fogom ahhoz drága volt. Elajándékozni sem tudom, mert használt, és barátnőm utálja az epres dolgokat, meg magát az epret is.

Ez lett volna az én visszatérő posztom, remélem tetszett. 
Kommentelni lehet, nagyon örülök minden visszajelzésnek. 
Szép napot!

Azrail

Nincsenek megjegyzések