Újdonság a polcomon | Avon májusi újdonságok

Az Avon májusban is szuper újdonságokkal rukkolt elő, amelyből a mai posztban két termékkel találkozhattok. Az egyik ilyen a Care Sun+ termékcsalád Pure & Sensitive SPF50-et tartalmazó fényvédőkrémje, a másik pedig a Luxe vonal ajakápolója. 
Remélem már azok is használnak fényvédőt, akik alapesetben csak a nyári hónapokban szoktak, mindenesetre bőven aktuális már használni az arcunkra és a testünkre valamiféle faktorszámmal ellátott naptejet. Én szeretem az Avon fényvédőit, így kíváncsian vártam, hogy mivel fog többet nyújtani az idei kiadás, mint a korábbiak. 
A tubus a szokásos Avon papírdobozban érkezik, amely csodás menta zöld és fehér színekben pompázik egy kis sárgával megtörve. A kupakot könnyű kinyitni, biztosan zár, szóval akár magunkkal is vihetjük, hiszen napközben sem árt (sőt kell) újrakenni, ráadásul a mérete is ideális ahhoz, hogy a táskába csak egyszerűen bedobjuk. 
A leírás szerint a legmagasabb faktorszámot tartalmazza (SPF50), hipoallergén, hidratáló hatású, szuper könnyű formula, vízálló.
A krém sűrűbb textúrájú, fehér színű, amelyet valóban könnyű eldolgozni az arcon, illetve fehér réteget sem hagy maga után. Fényvédőkhöz képest hamar beszívódik, de csillogni fog tőle a bőr (habár nem brutális módon), amelyet púderrel könnyen mattá varázsolhatunk. A bőrt valóban hidratálja, ezért  csak egy könnyed szérumot szoktam feltenni a védőkrém használata előtt. Illata nincs, hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam semmiféle irritációt, illetve pattanásokat sem okozott. 

A márka Luxe vonala leginkább a sminktermékeiről ismert, és igazából akár ez az elixír is besorolható a dekorkozmetikumok közé, hiszen tökéletesen működik egy kis ajakfényként, de ne szaladjunk ennyire előre. A csomagolás csodálatos és elegáns, még mindig klasszikus az arany-fekete kombináció. Az ajakápoló tubusa is csodaszép aranyborítást kapott, amely ugyan gyűjt a ujjlenyomatokat, de ez semmit nem von le az értékéből.
A leírásban olvashatjuk, hogy segít azonnal hidratálni az ajkakat, simábbá varázsolja, valamint természetes hatást nyújt.
A színe üde menta zöld, illata nincs. Az állaga felkenve balzsamos jellegű, nem kell belőle sok, és valóban természetes réteggel vonja be az ajkakat, kiemelve annak természetes színét. A hidratáló hatása a melegebb időben tökéletes számomra, reggel és este bőven elegendő használom a puha ajkak érdekében. Rúzs alá is kedvelem használni, mert úgy tapasztaltam, hogy primerként is remekül funkciónál. Összességében mindkét termékkel nagyon elégedett vagyok. A fényvédő teszi a dolgát, hiszen az arcom még mindig fehér. Viszonylag hamar beszívódik, nem hagy zsíros vagy ragacsos bőrérzetet és fehér réteget, valamint valóban hidratálja a bőrt, amely az erős napsütésben igazán jól jön.
Az ajakápoló ugyan nem különleges darab, de én szeretem használni, mert pont azt nyújtja, amit elvárok egy ilyen terméktől. Hidratálja és puhává varázsolja az ajkaimat, könnyű és komfortos viselni. 


Nincsenek megjegyzések