Arcápolás | Neutrogena Bright Boost Gel Cream

Pár héttel ezelőtt a @trnd és a Neutrogena jóvoltából lehetőségem nyílt tesztelni a reklámokból már oly' ismerősen csengő Neutrogena Bright Boots krémzselét.   

A termékcsalád színátmenetes rózsaszín csomagolást kapott, amely abszolút hűen tükrözi a márkától megszokott szín -és formavilágot. 
A tégely minőségi műanyag, szintén rózsaszín színnel. Tudom, hogy sokan nem szeretik a tégelyes megoldást, de egy kis műanyag kanál segítségével higiénikusan tudjuk használni a terméket. A leírás szerint a hidratáló tartalmaz AHA és PHA-t, valamint neoglükozamint (is), amely revitalizálja az arcbőrt, és segít az öregedés jeleit visszaszorítani. A használata igen egyszerű, naponta megtisztított arcbőrre felvinni körkörös, finom mozdulatokkal. 
A krém színe enyhén rózsaszín árnylatú, könnyed állagú, textúráját tekintve a krém és a gél között helyezkedik el valahol. Rendkívül hamar szívódik be a bőrbe, egészséges fényt hagyva maga után. 
Megmondom őszintén nem fűztem ehhez a krémhez túl sok mindent, főleg amiatt, mert a Hydro Boots termékcsalád magasra tette a mércét. Le is lövöm a poént, nemhogy sokkal jobban beállt, mint az előbb említett Hydro Boots krém, de azon kevés arcra valók közé tartozik, hogy amint elfogy újra is veszem, és valószínűleg, amíg ilyen jól reagál rá a bőröm, az arcápolási rutinom oszlopos tagja marad. Én este szoktam használni, arctisztítás után, természetesen száraz bőrre kenve. Elég belőle egy kisebb mogyorónyi adag, amelyet óvatos mozdulatokkal masszírozom az arcbőrömbe. Pár sorral feljebb említettem, hogy természetesen „ragyogó” finise van. 
Amire nem számítottam, hogy ennyire gyorsan fogom látni az arcomon az eredményt, és nem csak én, hanem a körülöttem élők is, hogy mennyire szép a bőröm. Az életemben jelenleg vannak olyan dolgok, amelyekről nem fogok beszélni, de a hormonháztartásomra hatással van, amely ha nincs rendben azonnal kiütközik a bőrömön, mélyebb pattanások formájában. Szóval az utóbbi pár hónapban, visszatértek a pattanások. Elkezdtem használni ezt a krémet és már az első héten feltűnt, hogy a pattanásokat nagyon gyorsan visszaszorultak, a bőröm sokkal egységesebb összképet mutatott és a hegek is látványosan halványultak. A második héten az összes gyulladt nagyobb pattanásom teljesen elmúlt, a hegek alig látszottak (ez nálam nagy szó, mert hónapokig is makacsul megmaradnak a pattanások utáni hegeim), már-már tükörsima volt a bőrfelületem. Apró pattanások elvétve jelentek meg (ez összefügg az étkezésemmel, néha fűszeresebb ételeket készítek vagy becsúszik egy-egy csoki), a mitesszerek láthatósága csökkent és a bőröm is élettel telivé vált. Elég volt csak egy kis púdert használnom, és azt is csak azért, mert én azt szeretem a teljesen matt a bőröm. Két hét alatt szinte csoda történt a bőrömmel.


Összességében ez a második vagy talán a harmadik olyan termék az életemben, amely nagyon rövid időn belül fejtette ki elképesztő hatását. Hosszú hónapok után végre nem érzem rosszul magam a pattanások miatt, habár tisztában vagyok azzal, hogy első körben a problémáimmal kell megküzdenem, de nyilván addig is külsőleg is támogatni kell a bőrömet. Könnyed állagú, gyorsan beszívódó, szép összképet eredményező gélkrémről van szó, amelynek nagyon enyhe illata van. Hamarosan egy hónapja használom rendszeresen, és csak pozitív dolgokat tudok továbbra is elmondani róla, semmilyen negatív tapasztalatom nincs a krémmel. A bőröm kombinált, nekem tökéletesen bevált éjszakai krémként. 

Nincsenek megjegyzések