Újdonság a polcomon | Serum+ sportkrémek

Biztos vagyok abban, hogy akik régóta követnek tudják, hogy évek óta az edzés megszállottja vagyok. Az utóbbi éveim a súlyokról és egyéb mozgásformák kipróbálásáról szól. Szeretem feszegetni a határaimat, új dolgokat kipróbálni és bevezetni az edzéseimben. Szerencsére a Covid nem akadályozott a fejlődésben, illetve a lelkesedésem és a motivációm nemhogy lankadt volna, de erősebb, mint valaha. 
Nálam is előfordul, hogy megsérülök, illetve az új mozgásformáknak köszönhetően izomláz alakul ki. Ezért is mindig van itthon valamilyen sportkrém, de a többségével nem vagyok megelégedve. Hosszú hetek (hónapok) óta tesztelem a magyar Serum+ termékeket, amelyek több sportsérülésre, testlazításra nyújtanak hatékony megoldást. 


A márka jóvoltából próbálhattam ki a posztban szereplő három krémet. A bemutatkozást követően azonnal tudtam azonosulni azzal, amit a Serum+ képvisel, mégpedig sportolni olyan, mint az étel és a levegő, kell az életben maradáshoz. Mindannyian tanultunk biológiát és történelmet. Röviden: az emberi test úgy lett megalkotva, hogy mozgásban legyen. Bármilyen mozgásformáról is legyen szó, a Serum+ termékeit szakorvosok alkották meg, hogy megelőzhető legyen az izomfájdalom, valamint ha már megtörtént a baj, akkor a regenerálódás folyamatában segít. Mégpedig nagyon. 
A krém 22 aktív összetevőt és 14 féle válogatott gyógynövényből készült, amely elősegíti a sportolás utáni regenerációt, illetve hatékonyan kezeli a ficam, rándulás és izomgörcs okozta fájdalmat. 
Előre leszögezném, hogy mindegyik krémnek gyógynövényes illata van, ellenben az intenzitásuk különböző. 
Ez volt az első krém, amelyet felavattam miután sikerült bevernem úgy a kézfejem az asztal sarkába, hogy bedagadt és belilult. Azonnal tettem rá a hideg vizes borogatást, hogy mentsem a menthetetlent, amikor eszembe jutott, hogy vannak nekem új sportkrémjeim. A kis baleset után napi háromszor-négyszer kentem be vele a kézfejemet, és annyira meglepett a hatása. A duzzanat másnapra sokat csökkent, illetve a lila folt is a megszokottól képest (ráadásul vérhígítót szedek, amely nagyon-nagyon lassítja a gyógyulás folyamatát, ha sebekről, elszíneződésről van szó) szinte már alig látszott. Nem egészen egy hét alatt teljesen eltűnt a folt is és a púp is, amelynek elmondhatatlanul örültem. Amikor beverem valamelyik testrészem vagy színes folt éktelenkedik a testemen, akkor már nyúlok is ezért a krémért és egy-két napig kenegetem vele a sérült területet. Ez az egyik olyan terméke a márkának, amely „testápoló” jelleggel is használható, hiszen aki rendszeresen sportol (akár napi szinten), azok számára tökéletes izomlazító lehet. Fürdés után, vékony rétegben szoktam felkenni az erősebben megdolgoztatott területekre. Nagyon ritkán érzek izomlázat, amikor használom ezt a krémet. Egy könnyed állagú termékről van szó, amely hamar beszívódik, az illata nagyon enyhe, nem zavarja meg a parfümöt. Amennyiben délután vagy este edzetek, akkor természetesen a fent leírtak nem relevánsak. Azt hittem hogy a 100 ml-es kiszerelése nem lesz elegendő, de tényleg nagyon kevés kell belőle, így napi használat mellett is rengeteg alkalomra volt elegendő. A Serum+ legerősebb terméke, intenzitást és illat tekintetében is. A Serum+ Sport krém bemelegítésre, valamint izomláz enyhítésére ajánlott. Saját tapasztalatom alapján ez a krém intenzív, nehéz súlyokkal való edzés után igazi kincs! Amikor már remeg a lábam vagy a karom az erőlködéstől, akkor tudom, hogy nagyon be fognak durranni az izmaim, olyankor gyors fürdés után, ehhez a krémhez nyúlok. Enyhén bizserget, melegíti a bőrömet, amely kifejezetten jól szokott esni. Másnap semmilyen izomfájdalmat nem érzek. Összességében egyszerre nehéz és könnyű összefoglalót írnom a krémekről. Amellett, hogy a márka magyar, és ezekben az időkben igenis feladata mindannyiunknak, hogy elsősorban a hazai ipart támogassuk, másodsorban pedig a valaha volt legjobb sportkészítményeket tesztelhettem! Nem tudnék egyetlen egy krémet sem kiválasztani a háromból, úgy érzem, hogy a továbbiakban is létjogosultságuk van, hogy a polcomon legyenek. Biztatni tudok mindenkit, hogy sport intenzitástól függetlenül vegyék meg a számukra legszimpatikusabb vagy célzott területre keresett Serum+ terméket, biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni. Egyébként a Regeneráló krém családi kedvenc lett, igaz csak én sportolok a családban, de elfekvésre vagy húzódásra tökéletesnek bizonyult. 

Nincsenek megjegyzések