Teszt | Maybelline Fit Me! Matte + Poreless púder

A púder számomra létfontosságú termék, ha sminkelésről van szó. Önmagában is gyakran használom, nem csak fixálásra. Amikor teljesen rendben van a bőröm, és korrektort sem igényelek, akkor egy a bőrtónusomnak megfelelő árnyalatú púdert használok csak. Van egy márka, amelynek a púdereihez ragaszkodom, és kell belőle itthon lennie, mert az biztos, de ennek ellenére vágyom az újdonságokra is, így került a virtuális kosaramba a Maybelline Fit Me! Matte+Poreless púdere.


A Maybelline Fit me! termékcsaládja igencsak népszerű, ezért is döntöttem amellett, hogy kipróbálok valamit én is ebből a vonalból. Szükségem volt egy hétköznapi púderre, amellyel kapcsolatban nem támasztok túlzott elvárásokat. 
Viszonylag könnyen ki tudtam választani a megfelelő árnyalatot a Notino webshopjából, amely a 110-es Porcelain. A púder kialakítása meglepően jó, és praktikus. A pan két részből áll, a felső részén maga a púder található, azt felnyitva egy semmire sem jó sminkszivacs és egy tükör. A tükör abszolút plusz pont, illetve a pan kiváló minőségű műanyagból van, így bátran be lehet dobni a táskába. A púder árnyalatát mindenképpen világos, semlegesebb tónusú fiúknak-lányoknak ajánlom. Nem túl intenzív a színe, inkább kiegyenlíti a bőrtónust, de a hibákat csak korrektorral és/vagy alapozóval képes elfedni. Szépen terül az arcbőrön, akár primerrel vagy anélkül. A finise matt, de nem lehet olyan mennyiségben felvinni, hogy maszkhatása legyen (nyilván ez függ az alapozótól is). Jómagam ecsettel szeretem a legjobban felvinni az arcomra, a T-vonalra koncentrálva. Kiválóan fixálja a korrektort és az alapozót is, viszont a tartósságába bele tudok kötni. 3-4 óra elteltével már elkezd kifényesedni a homlokom, és még nincsen nyár, azt hiszem nem ez lesz a kedvenc púderem a melegebb hónapokra. Viszont, ha az árát nézem, akkor az egyik legjobb drogériás púder ár-érték arányban. 


Összességében egy remek hétköznapi használatra alkalmas púderre akadtam a Notino webshopjában. Az árnyalat tökéletes az én bőrszínemhez. Önmagában és fixálóként is remekül megállja a helyét. Ecsettel érdemes felvinni, nem lesz maszk hatása a sminkünknek. A tartóssága nem a legjobb néhány óra elteltével már átfényesedik a bőröm. Ár-érték arányban az egyik legjobb drogériás púdernek tartom. 

Nincsenek megjegyzések