Arcápolás | Lush friss arcpakolások: Cosmetic Warrior, Don't Look At me, Catastrophe Cosmetic

 A Lush arcpakolásai óriási népszerűségnek örvendenek már évek óta, és megszámlálhatatlan illat, állag és különböző bőrtípusokra megalkotott pakolásokat próbálhattunk ki. A mai posztban három különböző arcpakolást vettem górcső alá. 

Biztos sokan tudtok róla, de lehet, hogy néhányatok számára új információ, ha visszavisztek valamelyik Lush üzletbe öt kitisztított üres tégelyt, akkor ajándékba választhattok egy nektek tetsző arcpakolást, amelyet az esetek többségében nagyon kedves eladólányok segítenek a bőrtípusotoknak vagy az igényeteknek megfelelőt kiválasztani. Mint látjátok nekem elég sok tégely gyűlt össze a legutóbbi alkalommal, így választottam három arcpakolást, mindegyik más-más tulajdonsággal rendelkezik.

Catastrophe Cosmetic 


Szükségem volt egy tisztító arcpakolásra, ezért ajánlotta nekem az eladólány a Catastrophe Cosmeticet, amelynek összetevői között áfonya, kalaminnal, kamillával rózsa és-mandulaolaj szerepel, valamint antioxidánsok, mint az A-, C-, és E-vitamin. 
Az pakolás használata igencsak egyszerű, megtisztított bőrfelületre kell kenni, és hatni hagyni 10-15 percig, de ha kicsit tovább marad rajta az sem probléma.
A termék agyagos, így kicsit nehezebb eldolgozni, mint a krém állagú társait, de megéri rááldozni azt a pár plusz percet. Az illata abszolút agyagos, már-már földies jegyekkel bír, amelyhez nagyon hamar hozzászokott az orrom. A hatását nagyon szerettem, mert lemosás után valóban egy egységesebb, simább bőrkép fogadott, illetve a pirosas pattanásokat szépen lehúzza. Az agyagos maszkokra többnyire jellemző, hogy olyan érzetünk van, mintha húzná valami a bőrt, de a CC esetében ez nincs így. Valóban hidratált, minimálisan feszülő bőrérzetet hagy maga után. 

Cosmetic Warrior


A Cosmetic Warrior szintén pattanásos bőrre lett kifejlesztve, amely hatásában ugyanolyan jó és hatékony, mint a már említett Catastrophe esetében, annyi különbséggel, hogy ennek a pakolásnak az állaga sokkal, de sokkal folyékonyabb. Ilyen állagú agyagos pakolással még nem találkoztam, kényelmesebb felkenni a megtisztított arcbőrre, mint a hasonló agyagos termékeket. 
Nemsokára itt a meleg, bizonyára jól fog esni mindannyiunk számára ez a hűsítő bőrápoló készítmény, amelynek összetevői között szerepel a zöldszőlő, a fokhagyma, és a teafa, amely antibakteriális hatással bír. Lemosás után, frissé és üde bőr fogadott, de egy könnyed hidratáló felkenése tette teljessé a Cosmetic Warrior hatását. 

Don't Look At Me


A Don't Look At Me nevet viselő pakolás az egyik legnépszerűbb Lush termék, amely sokatok számára biztos ismerős, és nemcsak az élnék és feltűnő kék színe miatt. Nem kifejezetten a bőrtípusomnak való (kombinált), de egyszerűen imádom használni! Az illata kellemes, kissé citrusos-sós, de nem túl erőteljes. Az egyik ok, amiért az egyik kedvenc Lush pakolásom az az, hogy bőradírozó textúrájának köszönhetően az arcbőrömet kicsit át tudom vele masszírozni, és az elhalt hámsejteket eltávolítani. Viszonylag durvák benne a szemcsék, szóval csak óvatosan dörzsölöm át vele a bőrömet. Az összetevői között megtalálható a citromlé, amely tonizál, a tunéziai neroli ragyogást ad a bőrnek, a selyemtofu pedig a bőrpuhaságáért felel. Olajtartalmának köszönhetően a bőr nem csak ragyogóvá, de hidratálttá is válik. 


Összességében mindhárom pakolással több, mint elégedett vagyok, és a közeljövőben beszerzek belőlük egy párat. A Cosmetic Warrior és a Catastrophe Cosmetic valóban segít a pattanásos bőrön. Tisztít, tonizál, a gyulladt pattanásokon segítenek, és simább bőrképet biztosítanak. A Don't Look At Me-t pedig mindenképpen ajánlom kipróbálásra, főleg az elkövetkező melegebb időszakra, nagyon jól fog esni a tiszta és friss arcbőr érzete. A termékeket keressétek az posztban szereplő linkek alatt, illetve a Lush üzleteiben. 


Nincsenek megjegyzések