Újdonság a polcomon | Bio-Oil Bőrápoló Olaj (Natúr)

A Bio-Oil ikonikus bőrápoló olaját nincs szerintem olyan nő a Földön aki ne ismerné. A márka testápoló palettája egy újabb termékkel bővült a népszerű olaj és az olajgél mellé, mégpedig természetes összetevőkből álló Natúr változat. 

Az olaj egy papírdobozban érkezik, amelyen maga a termék látható. A tubus pontosan ugyanolyan, mint az első változaté, ellenben magának a terméknek más színe van, ez különbözteti meg a őket egymástól. 
A leírás szerint 100%-ban természetes összetevőkből készült, amely elsősorban továbbra is hegekre és a striák halványítására szolgál. A kutatások szerint két hét alkalmazás után már láthatóan halványulnak a hegek és a striák. Arcara és testere egyaránt alkalmazható, kisgyermek esetében 3 éves kortól. 


A színén kívül a második szembetűnő változás volt, mégpedig az, hogy alig van illata. Az első Bio-Oilt szerintem sokan felismerik egyedülálló illatáról, viszont a Natúr verziónak csekély illata van, sőt ha nagyon őszinte akarok lenni, én nem igazán érzek semmit. Egyébként ez engem egyáltalán nem zavar, sőt bátrabban kenem be vele az arcomat. 
A nevéből adódóan olaj állagú, ennek ellenére könnyen beszívódó formula, de nem annyira, hogy nappali használatra ajánljam, de esténként felkenve másnap reggelre maradéktalanul beszárad. Nem hagy foltot a pizsamán. 
Multifunkciós darab, hiszen arcra és testre is egyaránt alkalmazható, és én szeretem mindenhova felkenni. Az arcomra nagyjából heti egy-két alkalommal, hogy felgyorsítsam a pattanások után maradt hegek gyógyulását. Nekem az első változat is segített ezen a problémán, ahogy a Natúr változat is. Nagyon makacs pattanásheg után sokszor csak a foltra viszem fel, a gyorsabb gyógyulás érdekében. A hidratáló hatása kiváló. Nem irritált, nem okozott mitesszereket, sem semmilyen változást az arcbőröm állapotában, ellenben valóban segít a hegek gyógyulásában, valamint hidratálja a bőrömet. 


Sokan tudjátok, hogy egy nagy fogyás után vagyok, muszáj a plusz ápolás, hiszen az én bőröm sem maradt feszes, viszont nem alakultak ki plusz csíkok a fogyást követően, amelyet lehetséges, hogy a márkának köszönhetek. A meglévő csíkjaimon egyelőre változást nem látok, de szerintem ehhez tényleg hosszú hónapok használata szükséges. Kipróbáltam borotválkozás után is, és azt kell mondjam, hogy az egyik legjobb termék a bőr megnyugtatásához. Egyetlen egy gyulladt szőrtüszőt nem találtam másnap, pedig a kemény edzések után, azért elő szokott fordulni, hogy a só „kimarja” a bőrömet. Amióta rendszeresen használom az olajat borotválkozás után, makulátlan a bőröm. Természetesen tökéletesen hidratál. 


Összességében a Bio-Oil egy kiváló bőrápoló készítményt fejlesztett ki, és biztos vagyok abban, hogy a „tudatos” bőrápolók körében népszerű lesz ez az olaj. A pattanás utáni hegeket segít gyorsabban elhalványítani, a meglévő striáimmal kapcsolatban egyelőre nem látok változást, de erről majd később be fogok számolni egy másik posztban, hogy hat-e rá vagy sem. A hidratáló hatását nagyon-nagyon szeretem, és azt is, hogy szinte illatmentes. Kétféle kiszerelésben kapható, a 60 ml-es változat remek utazáshoz, valamint kitapasztalni mit tud, bőven elég hiszen nem kell belőle sok, akár teljes testre használva sem. 

 

Nincsenek megjegyzések