Lakkmustra

Ha nyár akkor színek, csillogás és még több szín! A mai posztban az általam kedvelt márkákról, árnyalatokról és némi kívánságlistás szösszenetről lesz szó. 


Szóval, színek! Ha nyár akkor nálam robban a neon őrület, habár nagyon újat egyik márkának sem sikerült újat mutatni. Az Essie körömlakk idén nyáron saját neon kollekcióval jelentkezett, amely nem a szemkiverős neon vonalat képviseli, de sokkal, de sokkal élénkebbek és vibrálóbbak, mint a márka többi lakkja. A képen középen láthatjátok, ez a sárga igazán különleges árnyalat, és az egyetlen kakukktojás is a Summer Editionból. Igazából ez egy drágább árkategória, és megértem, ha valakinek nem éri meg „sima” krémlakkért ennyi pénzt kiadni, akkor azoknak az Essence krémlakkjait tudom ajánlani. 

Jómagam nagyon ritkán vásárolok már drogériás lakkokat, de az Essence kiadásaival kapcsolatban naprakész vagyok, és előszeretettel válogatok a különböző árnyalatok közül. Az egyik kedvenc árnyalatom a márkától a 05 Sweet as Candy, amely egy csodás halvány rózsaszín, természetes árnyalat. Télen-nyáron aktuális szín. A lakkokkal egyik márka sem tudja felvenni a versenyt ár-érték arányban. Érdemes az állandó kollekció, valamint a limitált kiadások közül válogatni, főleg ha gyakrabban szeretitek cserélgetni a színeket. 

Az egyik kedvenc márkám a Masura, amely nem csak olcsóbb árkategóriába tartozik, de annyi csodálatos és egyedi színvilágú, finisű lakkokat alkot, hogy nem győzök válogatni közülük. A neontól kezdve, a pasztellen át, sötét színekig bármit megtalálhattok. A lakkok minősége kiemelkedő, a tartósságuk függ a napi tevékenységtől. Gyorsan szárad, legyen szó fényes vagy matt finisről. Leginkább a holografikus lakkjaik a gyengéim, de a legkedvesebb neon árnyalatom is a márkától van. 


Legyen szó bármelyik márkáról, bármilyen finisről, mindig olyan lakkot válasszatok, amelyhez kedvetek van évszaktól függetlenül. A Notino webshopjában például rengeteg árnyalat és brand közül válogathattok, olyanok közül is, amelyek itthon nem kaphatóak, mint példul a Nobea, amelyről már olvashattatok posztot a blogon. További körmös inspirációkért pedig látogassatok el az Instagram oldalamra (@titaniablog). 

Ha van kedvetek osszátok meg velem a kedvenc nyári körömszíneiteket, illetve a kedvenc trendeteket. 

Nincsenek megjegyzések