Nyári illat ajánló

Szerintem sokunk a gyertyázást az őszi-téli időszakban élik ki, habár nyáron is el tud lazítani egy kellemes gyümölcsös, frissítő illat, amely belengi a szobát. A mai posztban az általam legjobban kedvelt nyári illatokról lesz szó. 


A Bath & Body Works az egyik kedvenc márkám, de ezt szerintem sokan tudjátok, hiszen évek óta posztolok róluk a blogra. Nem csak testápolási vonaluk van, hanem gyertyákban és illatviaszokban, autóillatosítókban is jeleskednek. A gyertyák között többféle méret közül válogathatunk, de akiknek nagyobb a lakásuk azoknak a nagyobb 411 gr-os kiszerelést ajánlom, amely három kanócos. 
Nyáron elsősorban a gyümölcsös illatokat részesítem előnyben, ezek közül leginkább az összetett aromákat keresem, mint a képeken szereplő Kiwi Passionfruit, amely könnyed trópusi illat, amellyel pillanatok alatt a tengerpartokon képzelhetjük magunkat, gyümölcsös koktéllal a kezünkben. 
Azoknak akik jobban kedvelik a gyümölcsös, mégis frissítő, légies illatokat, azoknak a Mango Waters, illetve a Japán vonatkozású Fiji White Sands gyertya lehet a megfelelő választás. Természetesen többféle aromával találkozhattok a Notino webshopjában. 


A Yankee Candle-t már senkinek sem kell bemutatni, gondolom nagyon sokatok használja a gyertyáikat, habár úgy vettem észre, hogy az őszi-téli kollekció szokta leginkább megdobogtatni a többségünk szívét. Az idei nyári kollekció izgalmasnak tűnik, trópusi, tipikus tengerillat, valamint édesszájúaknak (mint én) kókuszos krémes sütemény aromával is találkozhattok. Legpraktikusabb ebben a szettben megvenni szerintem, hiszen így mind a négy illatot ki tudjátok próbálni, és ezeknek a kis gyertyáknak is viszonylag hosszú az égési ideje. 
Mostanában rákaptam a diffúzorokra is, mert amellett, hogy könnyű őket használni, hiszen csak a pálcikát kell beletenni egy folyadékba, amelyen keresztül párolog az illat, illetve a szobát is feldobja, de nem elhanyagolható szempont, hogy biztonságos, hiszen egy könnyű nyári szellő okozhat balesetet nyílt láng esetén. Nem sokkal gyengébb az intenzitásuk, de a mi lakásunk beltere nagy, viszont kisebb vagy átlagos méretű szobákban jobban érezni őket. Nincsenek megjegyzések