Illatmustra - Hello Summer! | Yves Rocher My Kiwi Kiss EDT

Az Yves Rocher limitált kiadásai mindig lázba hoznak, és nem telt el olyan év vagy évszak, hogy ne vettem volna meg az aktuális kollekcióból valamit. Tavasszal érkezett a boltok polcaira az idei limitált kollekció, amely a My Kiwi Kiss nevet viseli. A trópusokra emlékeztető kiadásban találhatunk parfümöt, tusfürdőt, hajpermetet és sminktermékeket is. 


Első körben csak a tusfürdőt akartam megvenni, de annyira beleszerettem az illatba, hogy jött velem a parfüm is. Nagyon-nagyon szeretem a márka parfümjeit és testpermeit, hiszen az egyedi illatkombinációk mellett a csomagolás is csodálatos, valamint tartósságban is maga színvonalat képviselnek. 


A My Kiwi Kiss egy igazán élénk színvilágú, abszolút nyári hangulatú kiadás, amelynek fókuszában a kivi gyümölcs áll. Személy szerint nagyon szeretem a kivi ízét és illatát is, úgyhogy szinte biztos voltam abban közel fog állni ez az termékcsalád hozzám. 
A parfüm ugyanolyan színvilágú címkét kapott, mint a doboza, melyhez tökéletesen passzol az fuksziaszínű kupak. A szórófej ideális mennyiségű és terjedelmű permetet adagol, elég belőle néhány fújás, és azonnal a trópusokon érezhetjük magunkat. 
Meglepően egyedire sikerült a My Kiwi Kiss illata, eleinte nem tudtam meghatározni, hogy a kivi mellett milyen másik aroma tálható, amelytől sokkal frissebb, pezsdítőbb az összhatás. A leírás szerint a kivi mellett egy csipetnyi gyömbér teszi teljessé a gyümölcs frissességét, ettől lesz egyszerre fűszeres és kirobbanóan tavaszi-nyári illat. Szerintem elképesztően jól működik ez a kombináció az én bőrömön. Habár a kivi egzotikus aromája csak az első pár másodpercben érződik rajtam intenzíven, utána abszolút határozottan megjelenik a gyömbér, de nem bánom, mert igazán pezsdítően hat a közérzetemre. 
A tartóssága nekem megfelelő, ugyan nem bír ki 6-8 órát, mindenképpen újra kell frissíteni az illatot, ha az emberlánya egész nap  távol van. Az első olyan illata a márkának, amelyet el tudnék képzelni férfiakon is, hiszen ez a trópusi egyveleg emlékeztet a citrusfélék frissességére, amely mindkét nemnek jól áll. Összességében ismételten egy kiválóan sikerült limitált kiadást kreált az Yves Rocher. A dizájn nagyon vidám, fiatalos, lendületes, amelyre jól esik ránézni a tavalyi év színtelen világa és élményei után. Az illat igazán pezsdítő, gyümölcsös, kirobbanóan trópusi, amely számomra inkább a nyarat idézi, mint a tavaszt, hiába képezi elsősorban a tavaszi kollekció részét. Amennyiben egy kis frissességére és újdonságra vágytok, mindenképpen szagoljátok meg valamelyik márkaboltban. A 100 ml-es kiszerelés biztos vagyok benne, hogy sokáig elegendő lesz számomra. 

Nincsenek megjegyzések