Relax | Lush levendulás termékek

A Lush termékek mindig is különleges helyet foglaltak el a szívemben, és a testápolási rutinomban is. Az egyik legrégebbi márka, amely elég gyakran meg tud lepni, és változatosan tudja ismételni önmagát. A mai posztban az egyik legnépszerűbb illatcsaládjuk néhány tagját vettem górcső alá. 


A Beauty Sleep arc,- és testpakolás néhány hónappal ezelőtt jelent meg, azóta ugyan újdonságnak nem számít, ellenben szerencsére bekerült az állandó kínálat közé. A márka pakolásai tapasztaltaim alapján nagyon népszerűek, és hatékonyak. A Beauty Sleep a szokásos újrahasznosított Lush tégelyben kapható. Ha ezekből a tégelyekből összegyűjtötök öt darabot és visszaviszitek valamelyik Lush üzletbe, akkor választhattok magatoknak egy friss arcpakolást. A pakolás hidratál és radíroz egyszerre. Az agyagos állag telis-tele van őrült bio adzukibabbal, amely amellett, hogy kellemesen masszírozza a bőrt, fel is frissíti azt. A ökörfarkkóró és a lenmag pedig védi és nyugtatja a bőrt, valamint az extra hidratáló érzést az egy kanálnyi Gorgeous arckrémnek köszönhetjük.
Az illata a márka ikonikus levendulája (Sleepy), amely lemosás után is nagyon tartósan érződik a bőrön. A színe csodás lila, a pakolás állaga agyaghoz hasonló, de annál sokkal egyszerűbb elkenni egy ecset vagy a kezünk segítségével. Egy nagyobbacska diónyi bőven elég az egész arcra, és igazából bármeddig magunkon lehet hagyni, ameddig jól esik. Ha nincsen semmi dolgom, és egyedül vagyok, akkor akár egy órán át is fent hagyom a pakolást. Mielőtt lemosnám átdörzsölöm vele az arcomat, majd bő langyos vízzel leöblítem az arcomról. Próbáltam már mindenféle maszkot és arcpakolást, de egyik után sem volt ennyire hidratált és puha tapintású az arcbőröm. 


A masszázstömbök is évek óta a részei a kínálatnak, amelyek különböző funkciót látnak el amellett, hogy kiválóan hidratálnak. A Sleep vegán testápoló csodálatos összetevőit és a Sleepy illatvilágát egy kis kézreálló tömbbe zárták be. Testhőre olvad, és bármelyik testrészünket átmasszírozhatjuk vele, vagy megkérhetünk valakit, hogy jó alaposan masszírozzon át a kiolvadt sikamlós testápolóval. A hidratáló hatásért a kakaóvaj felel, a nyugtató élményt a kamillavíznek köszönhetjük és az olajos, ápoló állagot pedig a levendulavirágok zabos kivonatának. Az édeskés illatért benzoégyanta felel, amelyet egész napon át érezni lehet a bőrön. 
Elképesztően szeretem a Lush masszázstömbjeit, mert igazi spa-élményt nyújtanak, minőségi összetevőkből készülnek, és napokra hidratálják a bőrömet, nem mellesleg segítenek ellazulni. Érdemes őket egy kerek fémtégelyben tárolni.
Sajnos a trombózis miatt kizárt, hogy valaha egy kád forróvízben fürödjek, ezért a habfürdőt lábfürdőnek használtam el. A Sleepy egy cuki kis színes felhő, amely nem csak a fürdőszoba polcát dobja fel, ezzel az élénk színkavalkáddal, hanem a fürdővizet is. Egy kis darabot csípjünk le belőle, dobjuk a forró és folyó víz alá, majd élvezzük az óriás habokat, a hidratáló hatást és a csodás sleepy megnyugtató illatát. 

Összességében a levendula szerelmeseinek kötelező darab mindhárom termék. Természetesen használok fényvédőt, de olykor előfordul, hogy többet vagyok kint a napon, mint terveztem, olyankor jól esik egy hűsítő és nyugtató testpakolás, valamint az arcom is extra ápolást igényel a nyári hónapokban is. Ezért egy kisebb mennyiséget félretettem a Beauty Sleepből. A masszázstömb nagyon hosszú hónapokra elegendő szokott lenni, mostanában szőrtelenítés után használom előszeretettel, illetve egy-egy megterhelőbb váll és hátedzés után elmondhatatlanul jól esik vele a masszáz. Akik pedig szeretnek nyáron is a kádba időzni, azoknak a Sleepy cuki felhőcske remek kikapcsolódást fog nyújtani.

A termékeket keressétek az üzletekben vagy a Lush webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések