Újdonság a polcomon | The Turmeric Roll arc -és testtiszító roll

A #LushLabs keretein belül került a Lush polcaira a The Turmeric Roll arc -és testisztító roll. A #LushLabs termékek limitált ideig kaphatóak, úgyhogy érdemes lecsapni a kiszemelt termékre minél előbb. 


Személy szerint nagyon szeretem a márka arctisztítóit, főleg ezeket a süteményszerű kozmetikumokat. A The Turmeric Roll nevéből már kitalálható, hogy rolád formát kapott. A színe sárga, kicsit a nyers tésztára emlékeztet. Az illata gyógynövényes jellegű, habár nem túl intenzív módon. Az én orromnak kellemes. Az állaga pont olyan, mint a Buche De Noel-nek, darabos nyers tésztaszerű. A használata igen egyszerű, le kell belőle csippenteni egy kis darabot, majd langyos vízzel hígítani, és úgy az arcbőrünkön eldolgozni. A finomra őrült mandulának köszönhetően van egy enyhe peelingező hatása, amely valóban kíméletes az arc bőréhez. Már a vízzel való hígításnál érezni lehet a krémességet, mely arra enged következtetni, hogy hidratáló hatású. Heti egy-két alkalommal az arcomon hagyom fogmosás közben, hogy a bőröm beszívja az értékes összetevőket. Az eltávolítása szerencsére nem okoz gondot, egyszerűen le lehet mosni vízzel. Törölközés után egy egységes bőrkép fogad, és hihetetlen puha bőr. Ha nyárig kitartana akkor csak egy könnyed hidratáló krémet tennék fel, mert tényleg úgy érzem, hogy hidratál, és feltölti a bőrömet. Hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam irritációt. 
Érdemes egy üres tégelybe áttenni a rollt, mert a zacskójából használni szerintem kicsit körülményes.
Összességében nem csalódtam most sem a Lush arctisztítójában. Nagyon szeretem ezeket a fajta termékeket, hiszen könnyű őket használni. Az illata számomra kellemes, nagyon természetes, egyáltalán nem tolakodó. Kevés elég belőle. Használata után az arcomat makulátlanul tisztának érzem, és hidratáltnak. Reggel és este is használom, és még a negyede sem fogyott el két-három hét alatt.


Nincsenek megjegyzések