Hello nyár! | IsaDora Bronzing Eye Bar teszt

Az IsaDora minden egyes évszakhoz köthető kollekciója teljesen elvarázsol. A Bronzing Eye Bar paletta igazán nélkülözhetetlen darabja a nyári hónapoknak.


A paletta csomagolása eltér a megszokott letisztult, és elegáns, fekete színű toktól. Most egy fényes, és bézs borítást kapott, egyedül a tükör elhelyezése változatlan, és a tok mérete.

A bronz és terrakotta árnyalatokat egy türkiz szín töri meg, amely szerintem tökéletes kontraszt szín. Abszolút a palettába illő árnyalatnak tartom, összhatásra is hihetetlenül feldobja szerintem a színeket. 


A paletta további különlegessége a már az általam megszokott IsaDora palettákhoz képest, hogy nem tartalmaz matt árnyalatot, kizárólag fényesekkel találkozhatunk. Mindegyik árnyalat pigmentált, habár a türkiz egy fokkal haloványabb, mint ahogy a panban tűnik, de egyébként ezt nem is bánom. Sokkal jobb, hogy nem rikít, abszolút finoman dobja fel a sminket. Mindegyik szín könnyen eldolgozható. Minimálisan porzik. Összességében a Bronzing Eye Bar paletta hozza az IsaDora által megszokott magas, és kiváló minőséget. A színek összeállítása számomra rendkívül izgalmas, a türkizt muszáj külön kiemelnem. Mindegyik szín pigmentált, könnyen eldolgozhatóak. Biztos vagyok benne, hogy nyáron kizárólag ezt a palettát fogom használni.  

A Bronz Bliss kollekciót keressétek a Douglass üzleteiben. A palettát 6 990 forintért tudjátok megvásárolni.

Nincsenek megjegyzések