2019 | Notino zsákmány

A múlt héten leadtam egy Notino rendelést, amelyet gondoltam megmutatok Nektek is, hiszen már van csomagból olyan darab, amelyről megszületett az első benyomás. 


Talán ez az első rendelés, amelyben nem olyan termékek vannak, hogy kíváncsiságból próbálom ki, hanem muszáj volt venni, mert fogyóban volt vagy kivonták a forgalomból, és keresnem kellett új alternatívát.
A NYX Proof It! szemhéjalapját már harmadjára veszem újra, és előre rettegek, hogy kivonják, mert a legjobb alap a világon.
Szükségem volt korrektorra, és kivételesen nem újat fedeztem fel, hanem újra vásároltam a már bevált Catrice Camouflage kozmetikumát. 


Sajnálatos módon kivonták a hőn szeretett Catrice világsító cseppjeit, helyett pedig a Revolution Pro pigment cseppjeit vásároltam meg. Több videót néztem róla, és jó véleménnyel voltak erről az alapozó világosítóról. Még nem próbáltam ki élesben, kíváncsi leszek arra, hogy szeretni fogom-e annyira mint az elődjét.
Eddig samponnal mostam az ecseteimet, de számomra nyűg heti szinten mosni, úgyhogy beruháztam a Makeup Revolution Pro Hygiene tisztító spray-ét. Már kipróbáltam, és egyelőre elégedett vagyok vele, de hosszabb bejegyzés fog majd készülni erről a termékről. 
Korábban már vettem Moda sminkszivacsot, és használatban is van, de szükségem volt korrektor eldolgozásához alkalmas kis szivacsokra. Ezért esett erre a négyes szettre a választásom. Még nem próbáltam ki, kíváncsi leszek, hogy a kicsi szivacsok is jól fognak-e működni, mint a nagy testvérei. 
Vettem egy Johnson's Baby Diapering nedves törlőkendőt is, mert ebből mindig kell, hogy legyen itthon.
Végül, de nem utolsó sorban egy Reuzel waxot is vásároltam, természetesen ezt nem magamnak, hanem a Páromnak.


Ti rendeltetek valamit az elmúlt időszakban a Notino oldaláról? 

Nincsenek megjegyzések