Újdonság a polcomon | L’Oréal Paris Rouge Signature, I Expolre

A L'Oréal Paris Rouge rúzsai nem olyan rég jelentek meg a boltok polcain. Az márka leírása szerint az ultrakönnyű matt formulának köszönhetően, olyan mintha nem viselnénk semmit az ajkakon. Kenődésmentes, nem szárít, vízálló. 


A csomagolás egyszerű, mégis elegáns. Az applikátor kialakítása nagyon tetszik, meglepően könnyű vele felkenni precízen a rúzst, nem szükséges hozzá ajakkontúr ceruza használata. 
A textúrája meglepően könnyű, csak úgy siklik az ajkakon, ráadásul a I Explore árnyalat elképesztően pigmentált, úgyhogy építgetni sem nagyon kell. Pillanatok alatt valóban mattra szárad. Egyetlen egy negatívumot tudok neki felróni, hogy elképesztően csúnyán kopik. Se enni, se inni nem nagyon lehet vele, mert foltokban kopik le, nem szépen egyenletesen. Mindenképpen fel kell frissíteni a rúzst evés-ivást követően. Egyébként, ha nem végezzük az előbb említett tevékenységeket tartósnak mondható. 
Összességében ennyi pénzért ez az árnyalat szerintem nem éri meg. Az árnyalat csodás nude, szerintem rengeteg bőrtípusnak jól áll. A pigmentáltsága kiváló, valóban mattra szárad. Az applikátor kialakítása maga a megtestesült álom. De a csúnya kopása miatt csak akkor kenem fel, ha tudom, hogy nem fogok se inni, se enni. Sajnos csak ez az egy árnyalat van a birtokomban, a maradék tizenkét színről nincsen tapasztalatom. 

A L'oréal Paris rúzsokat keressétek a Notino webáruházban 3 760 forintért.

Nincsenek megjegyzések