Újdonság a polcomon | Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+

Elmondhatatlanul vártam már, hogy megjelenjen a Bioderma újdonsága, a bőrtökéletesítő Photoderm Nude Touch SPF 50+. Abszolút hiánypótló a piacon, de a márka egyébként is elképesztően innovatív. 


Mit tud a Photoderm Nude touch SPF 50+?


Kicsit egyszerűen fogalmazva, ez egy színezett fizikai fényvédő. Persze, ennél jóval többről van szó. Azon kívül, hogy magas szintű UVA/UVB védelmet biztosít, Liquid-to-powder technológiának köszönhetően, akár 8 órán át tartó matt hatást, és szép arcbőrt ígér. Elsősorban kombinált, és zsíros bőrre lett kifejlesztve, így a benne lévő hatóanyagok szabályozzák a faggyútermelést, és minimalizálja a bőrproblémák kialakulását. Emellett belső biológiai védelmet biztosít, aktiválja a bőr természetes védekezőrendszerét, és véd a sejtkárosodástól, valamint megelőzi a bőr korai öregedését. 

Indikációk:
- Kombinált, zsíros bőrre
- Kifényesedésre hajlamos bőrre
- Mitesszeres, pattanásos bőrre
- Napsugárzásnak kitett bőrre


Mielőtt szót ejtenék a használata közben ért tapasztalatokról, a csomagolásról szeretnék pár szót ejteni. Mostanában elég sok termék dupla karton dobozkában érkezik. Ez számomra abszolút pozitívum. Maga a fényvédő egy erős falú műanyagban kapott helyet, szűkített csőrrel. 
Használat előtt alaposan fel kell rázni a terméket. Ami meglepett, hogy rendkívül folyékony. Először pöttyökben szenvedtem fel a leprimerezett arcomra, és sminkszivaccsal dolgoztam el. De így nem vált be. Aztán rájöttem, hogy mennyivel kényelmesebb, és takarékosabb, ha a tenyerembe kiöntök egy jó adagnyit, majd mint egy arckrémet eldolgozom a bőrömön. A biztonság kedvéért egy tömött alapozó ecsettel rásegítek az eldolgozásra, és már kész is vagyok. A fedése egy jó minőségű BB krém szintjét hozza, úgyhogy a szembetűnőbb bőrproblémákat nem fedi el, de nem is alapozóként funkciónál. Szerencsére már nem küzdök az akné problémával, csak az utánuk maradt hegekkel, de azt ezzel a termékkel tökéletesen el tudom fedni. Valóban egységesíti a bőrt, mattra szárad, de abszolút természetesnek hat. Olyan, mintha nem is lenne semmi az arcbőrömön. Sejtettem, hogy nagyon fogom szeretni, de felülmúlta a várakozásaimat. Kevés termékek egyike, amelyre azt mondom, hogy nem tudok, és nem is akarok ezentúl nélküle élni. Összességében az év felfedezettje címet meg is előlegezem neki. Valóban egységes bőrképet varázsol, matt finisű, de mégsem maszkhatású. Könnyű felvinni, és eldolgozni. Napi szinten használom, és látok némi változást a bőrömön is, sokkal kevesebb a pattanásom, és nincsenek száraz foltok. Ráadásul biztonságot nyújt, hogy nem kell pluszban fényvédőt használnom, mert tudom, hogy védve vagyok a nap káros sugaraitól. Tíz óra elteltével is bőven van belőle a smink lemosóval átitatott vattakorongról. Három árnyalatban érhető el, a képen a Natural (01-es, legvilágosabb) színt láthatjátok.  A további két árnyalat pedig a Light  (közép tónus, bézs 02-es) és a Golden (sötét árnyalt 03-as).

A Dermashop webshopjában most 25% kedvezmény van Photoderm Nude Touch SPF 50+ bőrtökéletesítő fényvédőre. Természetesen patikában is megvásárolható a termék. 

Nincsenek megjegyzések