Színes haj | I heart Revolution Rainbow Tones ideiglenes hajfesték

Mindig is tetszettek a színes hajak, de annyira bátor még sosem voltam, hogy teljes hajon színes festéket használjak. Viszont a szőke hajamat előszeretettel szoktam feldobni különböző színekkel, leginkább rózsaszínnel. Az I heart Revolution kínálatában is fellelhetőek a színes hajszínezők, így ahogy adódott rá alkalom meg is rendeltem a Pink Universe árnyalatot. 


A csomagolás nagyon-nagyon tetszik, és abszolút pozitívum, hogy tégelyben kapható, nem tubusos kiszerelésben, így megspórolom a műanyag festékes tálka mosogatását. 
A tégelyt letekerve azonnal szembetűnik az élénk rózsaszín, és a csodálatosan finom erdei gyümölcsös illat. 
A felhasználási javaslat igen egyszerű. Kiszőkített hajra kell felkenni, majd 10-15 percet hatni hagyni, elvileg ennyi idő kell neki, hogy befogja a hajat. Én bő húsz percet hagytam a hajamon biztos, ami biztos. A hatóidő letelte után megmostam a hajamat samponnal, és balzsammal, majd szárítottam. Kicsit  csalódott voltam, mert egy fokkal intenzívebb színre számítottam. Egyébként nem rossz, mert megfogta a hajamat, viszont most már tudom, ha visszafogott színekre vágyom, akkor a Pink Univers árnyalathoz fogok nyúlni. A kiszerelése 120 ml, amelynek csak a felét használtam el. összesen hat tincset csináltunk. Egyébként derékig ér a hajam, úgyhogy gazdaságosnak tartom ezt a színezőt. A dobozon 8-15 mosásig ígéri, hogy benne marad a hajban. Kíváncsi leszek, mert még csak egyszer mostam hajat, egyelőre nem engedte ki a színét. 
A hajamról a kép telefonnal készült, és kicsit borult volt az idő. Azért ennél élénkebb a szín élőben.


Összességében egész jó hajszínezőnek tartom, habár élénkebb színre számítottam, de nem bánom, hogy „természetesebb” hatása van a hajamban. Az illata nagyon-nagyon finom, és külön plusz pont a műanyag tégelyért, mert nem kell hozzá külön keverőtálka.

Az I heart Revolution Rainbow Tones hajszínezőt a Notino webshopjából vásároltam 2 450 forintos áron.

5 megjegyzés

 1. Nekem nagyon tetszik ez a rózsaszín árnyalat, jól megy a szőke hajadhoz. Kacérkodom a gondolattal, hogy nyári hosszú szabadság alatt csináltatok pár színes tincset, úgyis havonta festetem a hajamat, nem lenne hosszú életű a dolog :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ❤️😊. Én támogatom az ötletet! És kérlek írd majd meg melyik színt választottad! 😍

   Törlés
  2. Rózsaszínt, mindenképpen, megkérdezem a fodrászt, melyik látszana a hajamban, most világos tincseim vannak sötétebb barnában, lehet, a pinkesebb lenne jobb.

   Törlés
 2. Nagyon szép színe lett.:) Nyáron én is szoktam színes tincseket tenni a hajamba. Tavaly kipróbáltam a rose goldot és nagyon tetszett magamon, szerintem idén én is a rózsaszínnel teszek próbát, mert a hajam most világosabb krémszőke, azon szerintem jobban tudna érvényesülni a rózsaszín.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is abban intenzívebb lesz. 😊 Világosabb vagy sötétebb rózsaszínt szeretnél?

   Törlés