Kifinomult elegancia | Paco Rabanne Olympéa

A méltán népszerű Paco Rabanne Olympéa illat 2015-ben jelent meg, és óriási érdeklődés övezte. A mai napig a márka egyik legnépszerűbb EDP-je. Nem csak az elegáns csomagolásáról ismerhető fel, hanem az egyedi illatvilágáról is. 


Nem különösebben szoktam foglalkozni a parfümök dobozaival, mert a többségük úgyis a kukába végzi, de ilyen szép és elegáns csomagolást még nem láttam. Magát a papírt is nagyon kellemes megérinteni, és minta is csodaszép. Nagyon tetszik a dombornyomott minta, amely az alapszínekkel tökéletesen harmonizál. Az üvege elegáns, igazi dísze a parfümöket felvonultató polcomnak. Illatleírás

Illatcsalád: orientális-virágos
Fejjegyek: zöld mandarin, vízi jázmin, gyömbérvirág
Szívjegyek: vanília, só
Alapjegyek: ámbra, kasmírfa, szantálfa

Hihetetlen illatorgia szabadul fel a bőrömre spriccelve egy fújást követően. Rajtam első körben intenzív virágillat érződik, majd pár pillanat elteltével megjelennek az orientális jegyek, ezzel megfűszerezve a fejjegyeket. Az azonnal berobbanó és átütő aroma percekkel később szelídül, ahol már elő tud bújni a vanília édessége, amely mélyít az illaton, a só pedig finomít rajta egy leheletnyit. Órákkal később rajtam a szantálfa jellegzetes bukéja tűnik elő, ezzel igazán nőiessé, és egyedivé téve az Olympéát. Összességében egy intenzív, és erőteljes illatról van szó, amelyben kiválóan érvényesülnek a virágos jegyek, és nagyon jól áll neki a keleti fűszerezés. Elképesztően tartós az illata, nekem elég vele egyszer befújnom magam reggel, és még este is érzem magamon. Nekem ezért bőven elég belőle két fújás. Már első szaglásra megértettem az Olympéa illat körül övező imádatot. Ez pont az az aroma, amely minden nőn egyedien jelenik meg. 

A Notino webshopjában háromféle kiszerelésben is elérhető a Paco Rabanne Olyméa illat. 

Nincsenek megjegyzések