Limitált kiadás | Nivea dezodorok

A csapból is a Nivea nyári limitált újdonságai folynak mostanában. Még mielőtt észbe kaptam volna, hogy belenyúltam hype-ba, vásároltam két dezodort az újdonságok közül a Notinoról. Ezt láthattátok is egy zsákmányos bejegyzésben még a hónap elején. 
Azt hiszem ennél aktuálisabb nem lehetne a dezodor teszt, mint most július közepén. 


A dezodorok mellett jött ki három kis tégelyes testápoló, amelynek az a különlegessége, hogy lehet keverni az illatokat, szokásos tusfürdő, tusfürdő hab és még sok más. 

A dezodorok is csak azért csábítottak el, mert a limitált kiadás nevet viselik, illetve ez a vidám csomagolás megvett kilóra. A kiszerelésre teljesen rendben van, el kell forgatni a fejet egy irányba és már fújhatjuk is magunkra. A dezodorok a szokásos 48 órás izzadásgátlást ígéri, amelyet nem tudok alátámasztani, mert minden nap kétszer fürdök. Ami feltűnt még, hogy nincsen bennük etil-alkohol. 
Először a Magic Pearl illatot próbáltam ki, azonnal megtetszett a virágos illata. A legszimpatikusabb az új dezodorokban, hogy egyáltalán nem fojtogató kifújás után, az előző Nivea spray kiszerelésű dezodorjától majdnem megfulladtam, nem csak zárt térben. 
A virág illat egészen sokáig megmarad a bőrön, és az izzadás okozta testszagot is remekül elfedi egy átlagosan meleg napon szinte egész nap (6-8). Megterhelőbb feladatoknál (edzés, sok gyaloglás stb) már nem árt újra frissíteni. 
A Fabulous Flower sokkal intenzívebb virágillatot áraszt magából. A kettő közül nekem ez a kedvencem. Sokkal jobban érződik az illata órákkal később is mint a Magic Pearlnek, de gondolom ez az erősebb aroma miatt van. 
Az izzadásgátló hatásukat közepesen erősre értékelném, de nálam nem is ez a fő szempont dezodor vásárláskor, mert ha nem izzadunk nem egészséges a szervezetnek. Írtam erről korábban ITT.

Összességében mindkét dezodort hatékonynak tartom a kellemetlen szagok elfedésében. A Fabulous Flower valamivel jobban elfedi a kellemetlen illatokat, főleg hosszú távon. Szerintem érdemes beruházni mindkét deora, főleg az illatok és a csomagolás sem egy elhanyagolható szempont. 

Nincsenek megjegyzések