2018 | Born Pretty Store limitált kiadású lemezek

Közel egy hónapja érkezett meg a BPS rendelésem, amely limitált kiadású palettákat tartalmaz. Bár még mindig lehet kapni, úgyhogy nem tudom mégis mennyire limitált, de megéri erre a szettre lecsapni. 


Egy fekete tokban érkezik, amely elegáns is lehetne, ha nem deformálódott volna el, mire ideért. De ez legyen a legnagyobb gond. A tokok csodaszépek, unikornis-galaxis több sem kell a boldogsághoz nekem, ha tokokról van szó.

BP-A07 Zoo KingdomNagyon cuki állatos minták vannak ezek a lemezen, habár elég nagyok, szóval mindenképpen hosszú körmökre érdemes használni. Én nagy nehezen egy madárka mellett döntöttem, amelyet matricás technikával illesztettem a körmeimre. Sajnos a fedőlakk elkente a fixálásnál a mintát. 
Egyébként hozza a lemez a BPS-től megszokott minőséget. 

BP-A06 Unicorn Vs RainbowWorldEmiatt a lemez miatt választottam tesztcsomagba ezt a szettet. Nagyon tetszenek rajta az unikornis minták. Itt is érdemes hosszabb körmöket növeszteni, hogy kellően ki tudjuk használni a figurákat. 
Volt egy-két minta amellyel meggyűlt a bajom, de nem jöttem rá, hogy azért mert nem voltam jó passzban, amikor a manikűrök készültek vagy a mintával volt baj. Mindenesetre ezt még kikísérletezem a jövőben. 

BP-A09 Deep CosmosEz a második kedvenc lemezem a szettből. Annyira jó minták annak rajta. Teljesen meg vagyok elégedve ennek a lemeznek a minőségével és talán erről tetszik a legtöbb minta is. 

BP-A10 Poerty JourneyMivel javában benne vagyunk a nyárban így egy utazással kapcsolatos lemez is jól jött. Igaz idén sem megyek soha a  Járda-szigeteken kívül, de azért jó érzés, hogy feldobhatom a körmeimet. A minták nagyon tetszenek és elég nehezen is választottam ki mégis melyiket próbáljam ki legelőször. Ajánlom minden világutazónak ezt a lemezt vagy azoknak, akik tervezik, hogy utazgatni szeretnének. 

BP-A08 LaLa PopeEgy újabb geometria témájú lemez. Bevallom őszintén annyira nem az én világom ez a téma, de itt a kisebb minták kifejezetten tetszenek. Sajnos annyira nem látszik, de kétféle színben készültek a minták. Ötféle mintából került a körmömre és mindegyik minőségével elégedett vagyok.
A minták a BPS nyomdalakkokkal készültek.

A lemezt megtaláljátok EZEN a linken 18,99 forintos áron.

Nincsenek megjegyzések