Ecsetmosás | Freedome Pro Studio szappan

Eddig mindig samponnal mostam a sminkecseteimet, de úgy döntöttem pár hónappal ezelőtt, hogy végre beruházok egy spéci ecsetmosóra. A Notino webshopot böngészve találtam rá a Freedom Pro Studio tégelyes szappanjára. 


Kezdjük a csomagolással, hiszen az tűnik fel mindenkinek legelőször. Nem mondom, hogy el vagytok tőle ragadtatva, de praktikus igazából és a célnak megfelel. Sokkal nagyobb élőben egyébként, mint a képeken. A tégely összesen 100 ml mennyiségű szappant tartalmaz.

A szappan magába a tégelyben van benne, így nem kell kiszedni, hanem elég amikor az ecseteket bevizezzük és jó alaposan körbe forgatjuk párszor a szappanban. Utána szilikonos ecsetmosópad segítségével tisztítom ki az ecsetből a legmélyebben meglévő festéket. 
A szappan nagyon jól habzik és valóban maradéktalanul feloldja a szemhéjfesték után megmaradt port, illetve az alapozót és korrektort is. 
Enyhe parfümös illata van, amely egyáltalán nem érződik az ecseteken. Kíméletes a szőrhöz is, eddig nem tapasztaltam azt, hogy kihullott volna bármely ecsetem szála, márkától függetlenül.
Egyetlen negatívumot tudok mondani, hogy viszonylag gyorsan fogy, de igazából olcsó, mert 1450 forintba kerül, úgyhogy ár-érték arányban jónak mondanám. 


Összességében abszolút elégedett vagyok ezzel az ecsetmosóval, mert minden szennyeződést könnyű kimosni vele, legyen szó korrektor vagy alapozó után maradt koszról. A kiszerelése számomra praktikus, habár maga a csomagolás színvilága egyébként nem tetszik. Hátránya, hogy viszonylag gyorsan fogy, de elég kedvező az ára. 

1 megjegyzés

  1. would like to try
    https://www.melodyjacob.com/2018/07/miami-girls-free-branding-templates.html

    VálaszTörlés