2018 | Notino zsákmány

A hét elején leadtam egy Notino rendelést, melynek a tartalmát szeretném megosztani veletek. Most is okozott meglepetést a webshop, már másnap itt volt a rendelésem, ilyen gyorsan szerintem még nem kaptam meg korábban. Most is, mint mindig bombabiztos csomagolásba érkeztek a kozmetikumok. 


Eddig feleslegesnek tartottam a termál vizek használatát, de a Bioderma Sensibio permetje meggyőzött a legnagyobb melegben, hogy nem élhetek nélkülük. Nagyon sok jót hallottam már a La Roche-Posay Eau Thermale permetjéről, nem apróztam el a legnagyobb méretbe rendeltem belőle.
Szükségem volt spray kiszerelésű dezodrokra is, ezek a Nivea illatok limitált kiadásúak. Egyelőre csak megszagoltam őket, hatásukról még nem tudok beszámolni. Mindkettőnek kellemes nyári virágok illata van. 
Körömlakk lemosó is kellett, de most a Dermacol márkától választottam egy acetonmentes verziót. Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon mennyire válik be.
Hosszú hezitálás után, úgy döntöttem, hogy továbbra is szeretnék intim lemosókat használni. Sokáig keresgéltem, míg megállapodtam a Ziaja Creamy wash lemosójánál. Szeretnék majd erről a termékről írni egy tesztet a közeljövőben. 


Most jöttem rá, hogy milyen nehéz valóban jó borotvát találni. Véletlenszerűen vettem meg a Rossmannban az elődjét a Gillette Venusnak, de annyira megszerettem, hogy egy másik kiadást tettem a virtuális kosaramba.
Körömreszelőre is szükségem volt, mert elkopott már az előző. Úgy gondoltam, hogy híresebb körmös márka reszelőjére ruházok be, egyelőre meg vagyok elégedve vele.
Az Eveline 8in1 körömerősítő lakkja nélkül még mindig nem tudok élni, már fogalmam sincsen hanyadszorra veszem újra.
Pár évvel ezelőtt elárasztotta a blogger világot a Schwarczkopf BC Sun Protect termékcsaládja, legtöbb jót erről a maszkról olvastam. Lesz róla szó a blogon hamarosan.Végül, de nem utolsó sorban vettem egy utánpótlást a Catrice világosító cseppjeiből. Nagyon szeretem, mert tökéletesen ki lehet keverni vele az aktuális bőrszínt. Egy baj van vele, hogy gyorsan fogy. 

4 megjegyzés

 1. Ezekrol a dezodorokrol meg nem is hallottam, de tetszenek. Milyen az illatuk?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De ciki...igazából már írtam tesztet :D. Szerintem nagyon finomak voltak :).

   Törlés
 2. Nagyon klassz dolgokat szereztél be. :)
  A termálvíz permetek nekem is nagy kedvenceim nyáron. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :). Amúgy nem gondoltam volna, de termálvíz függőségem van :D.

   Törlés