Teszt | Ziaja Acai berry radírozó micellás gél

Pár hónapja kapható a Ziaja Acai berry termékcsaládja, amely antioxidánsokban gazdag. Termékeik összetevői semlegesítik a szabad gyököket, ezáltal véd a káros környezeti hatásokkal szemben. Erősíti az epidermiszt és mérsékli a túlzott érzékenységet. Az Acai berry kozmetikumok hidratálnak és korrigálják az első ráncokat, visszaállítják a bőr egészséges kinézetét.


A fent leírt sorok szerepelnek a márka hivatalos honlapján. Kíváncsi voltam rá, hogy miben más ez a micellás termék, hiszen már nagyon nehéz bármelyik márkának újat mutatni.
A csomagolásán könnyű észrevenni a Ziajától megszokott egyszerűséget. A kupakkal sincsen gond, nem töri a körmöt, mégis hatékonyan zár. A szűkített kupaknak köszönhetően könnyű adagolni.
Az apró radírozó szemcsék miatt én a tenyerembe szoktam önteni egy diónyi mennyiséget és körkörös mozdulatokkal tisztítom meg az arcomat. A szemcsék nagyon-nagyon aprók, alig lehet őket érezni, egyáltalán nem bántják a bőrt. 
Az állaga géles, úgy vettem észre, hogy kevés vízzel érintkezve felhabzik, így arclemosóként is funkciónál ( én a micellás vizek mellett pluszban használok arclemosót is). Alaposan és gyengéden tisztítja az arcbőrömet. Lemosás után nincsen felszülő bőrérzet, ráadásul az apró szemcsék miatt úgy érzem, hogy egy kicsit felpezsdül az arcbőröm vérkeringése.
Az illata kellemes áfonyás, egyáltalán nem tolakodó vagy túl erős.
Teljesen elhasználtam már ezt a flakont, úgy érezem, hogy teljesen kitapasztaltam a terméket. Nagyjából 2-3 hónapra volt elegendő ez a 200 ml-es mennyiség napi használat mellett. Irritációt nem tapasztaltam. Összességében egy szuper micellás gélről van szó, amely ár-érték arányban tökéletesen megfelel. A 200 ml-es kiszerelés bő két hónapig elegendő volt mindennapos használat mellett, tehát gazdaságos is. Az apró radírozó szemcsék nagyon gyengéden tisztítják a bőrt. Hosszú távú használat mellett semmilyen irritációt nem tapasztaltam. 

A Ziaja Acai berry lemosóját ITT tudjátok megvásárolni, illetve további Ziaja termékekért látogassatok el a márka webshopjába: https://www.ziajashop.hu/

Nincsenek megjegyzések