Hajápolás | Avon Advanced Techniques szőke hajra való termékcsalád

Olyan régóta vagyok szőke, hogy már el is felejtettem, hogy mi az eredeti hajszínem. A szőke hajú lányoknak erősen javasolt hamvasító samponokat használni, habár rám ez nem volt jellemző az elmúlt egy évtizedben. Amióta az Avon bő egy hónappal ezelőtt megjelent Advanced Techuques Violet termékcsaládját használom elképzelni sem tudom, hogyan élhettem hamvasítás nélkül. 


A termékcsalád három tagból áll, ebből igazából az ápoló spray kakukktojás, mert minden hajtípusra lehet használni nem csak szőke hajra. 

A csomagolás egyszerűen lenyűgöző számomra, nagyon tetszik ez a fekete-lila ombre színvilág. Egyébként jó minőségű a flakon, a kupakkal sincsen problémám, könnyű adagolni. 
A samponhoz természetesen jár egy kondicionáló is, a kettő együttes használatával érjük el azt, hogy a szőke ne legyen később sem sárga. 
Mindkét terméknek lila a színe, a samponnak sötét lila, enyhe szaténfénnyel, a balzsam jóval világosabb és habos jellegű.
A sampon a hajat kiválóan tisztítja, remekül habzik. Szárítás után valami hihetetlen puha hajkoronát varázsol és, ami a legjobb, hogy valóban hamvasít. A legutóbbi festés között nekem eltelt két hónap és a lenövésen kívül semmi nem változott a hajam színében és állapotában. 
A balzsammal is nagyon elégedett vagyok, tökéletesen kondicionálja a hajat, könnyen kifésülhetővé teszi és védőréteggel vonja be. 
Amire figyelni kell, hogy megfogja a kádat és a csempét, tehát azonnal le kell mosni vagy lila lesz a fürdőszoba. A Violet termékcsaládot heti egyszer használom a spray kiszerelésű pakolással. Ez a pakolás igazából egy ápoló spray, amelyet törölköző száraz hajra kell fújni. A mennyiség szerintem egyénfüggő, nekem hosszú a hajam így viszonylag sokat kell fújjak rá, ennek ellenére gazdaságosnak gondolom a kiszerelést, mert heti egyszeri használat mellett is még a fele meg van. 
Szerintem remek kiegészítője a hajápolási rutinnak a Treatment spray, csodát ugyan ne várjunk tőle, de valóban puhítja a hajat és fényessé teszi, könnyen kezelhetővé. Viszont a száraz hajvégekkel nem kezd semmit, ellenben nem zsírosítja a hajtöveket sem, tehát zsírosodásra hajlamos lányoknak is szívből tudom ajánlani.
Az illata számomra nagyon kellemes, igazából nem is tudom mihez hasonlítani, de tartósan megmarad a hajban. 


Összességében nagyon-nagyon meg vagyok elégedve az Avon Advance Technique Violet termékcsaládjával és az ápoló sprayjel. A sampont már újra is vettem, sőt augusztusi katalógusban akciósan szerepel, úgyhogy be is fogok belőle tárazni. Mindenképpen javaslom szőke hajú lányoknak ennek a termékcsalád használatát a tartósan szép szőke szín érdekében. 

3 megjegyzés

 1. everyone is talking about this product i need to try it
  MAKE SURE YOU Have a beautiful weekend
  https://www.melodyjacob.com/2018/07/what-materials-are-used-for-veneers.html

  VálaszTörlés
 2. Ó de jó, hogy megláttam ezt a posztot! :) mindenképpen ki fogom próbálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívből ajánlom, nagyon jó kis termékcsalád :). A samponból már betáraztam :D.

   Törlés