Avon, Art of Nudes paletta

Hamarosan megjelenik az Avon beautybox, amelyről már olvashattatok ITT. Ahogy ígértem a benne lévő csodás nude színekből álló palettáról lesz szó a blogon.


Nude palettából sosem elég. Legalábbis számomra. A mark. termékcsaládban nemrég megjelentek az új négyes szemhéjpúder-paletták. Többféle árnyalatban elérhetőek, a mai posztban a dobozban szereplő Art of Nude-ot szeretném részletesen bemutatni. Nagyon vártam a megjelenésre, mert a promóképek alapján abszolút levett a lábamról és élőben sem kellett csalódnom.
Az utóbbi évekhez viszonyítva pozitív változáson mentek át az Avon palettái, igazán jó ötlet volt a mark. vonal bevezetése. 
Az Avonnál már megszokhattuk, hogy igényes csomagolásban érkeznek termékeik, ez alól az Art of Nude  sem volt kivétel a fekete elegánsnak tűnő papírdobozával.
A tok lekerekített négy oldalú kialakítása is nagyon tetszik, különlegessé teszi magát a palettát. A négy szemhéjpúder mellett egy applikátor is került a palettába, amelyet ugyan én nem használok, de benne lévő nagyobb tükörnek már hasznát veszem.
A színek csodálatosak, mindegyik enyhe szaténfénnyel rendelkezik. A pigmentáltságuk kiváló, a képeken alappal és egy áthúzással láthatjátok. A színek könnyen építhetőek és satírozhatóak. Meglepődve tapasztaltam, hogy ez a legkevésbé porzó Avon palettám, tehát ebben is sokat fejlődött a márka az elmúlt évekhez viszonyítva. Mind a négy szín valóban természetes árnyalatú, önmagukban, valamint füstös smink elkészítéséhez is remekül kihasználhatóak.
A NYX proof it! szemhéjalappal 6-8 órán át is tökéletesen a szemhéjamon maradnak a színek.Összességében egy remekül kihasználható paletta, amelynek csodásan pigmentáltak a színei. Könnyen építhető és satírozhatóak az árnyalatok, mindegyik szín harmonizál egymással. Enyhén porzik és megfelelő szeméhéjalap használata mellett melegebb időben is tartósan megmarad. 
Megvásárolhatjátok katalógusban vagy a My Avon box From Nude to Glamour szépségdoboz jóvoltából.

Nincsenek megjegyzések