Újdonság a körmeimen | X Beauty Group CND Shellac Luxe géllakk

Nemrég alkalmam nyílt a CND jóvoltából kipróbálni a legújabb géllakkjukat a Shellac Luxe-ot. Innen is nagyon szépen köszönöm Ciska barátnőmnek, hogy megcsinálta a körmeimet. Mivel már csak egy nap van hátra a hivatalos nyárból, ezért őszies színek mellett döntöttünk. 


Mielőtt belevágnék a menetébe fontos tudni, hogy ezeket a Shellac Luxe géllakkokat csak körmösök használhatják, akik elvégezték a CND által nyújtott képzést ezzel kapcsolatban. A Shellac Luxe egyik különlegessége a többi géllakkhoz viszonyítva, hogy 1 perc alatt le lehet oldani a körmeinkről, amely ráadásul nem sérül, ugyanolyan egészséges marad, mint géllakkozás előtt. Időt is spórolunk, mert hamarabb jóval hamarabb van kész, mint a többi géllakk. Emellett 14 napig vagy akár tovább fennmarad a körmökön. 
A választék igen széles, hiszen 65 árnyalatot kombinálhatunk kedvünk szerint, a nude színektől egészen a feltűnő árnyalatokig. A meglévő 50 árnyalat mellé, 15 teljesen új árnyalattal találkozhatunk és ezek kizárólag Luxe színek.


Korábban műkörmöm volt (bő tíz éve) és akkor tipp zselém volt többnyire. Géllakkot korábban nem próbáltam, így nagyon örültem a lehetőségnek és izgatott is voltam. Ráadásul nagyon kíváncsivá tett, hogy mennyit változott az évek alatt ez a terület.
Ami meglepett, hogy elmaradt a bufferelés és Ciska csak egy tapadás segítő folyadékkal kente le a körmeimet, utána már jött is rá a két kiválasztott árnyalat. Valóban nagyon hamar kész volt Ciska mind a tíz körmömmel. Úgy látszik valóban elmúltak azok az idők, amikor órákat ült az ember lánya a körmösénél.


Összességében nagyon elégedett vagyok a Shellac Luxe által nyújtott lehetőséggel, hiszen csodás árnyalatok közül lehet válogatni, a géllakkom pedig valóban nagyon hamar kész volt. A tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, de eddig szépen tartja mind a tíz körmöm a géllakkot, pedig sokat használom a kezeimet. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik szeretnének időt spórolni, hiszen csodás árnyalatok közül válogathatunk, heteken át tartó tartóssággal. Elsősorban egészséges, normál és erős körmökre ajánlott a CND Shellac Luxe. 

Nincsenek megjegyzések