Egy kis nyár | Bath&Body Works Beach Nights, Summer Marshmallow testpermet

Még közel sincs vége a nyárnak, habár az előzetes jelentések alapján hétvégén már érkezik a lehűlés. Be kell vallanom én egy cseppet sem bánom, habár viszonylag jó nyarat tudhatok magam mögött, de már nagyon szeretnék normális hőfokot. 
De még nem temetem a nyarat, biztosan ki fog még tartani egy darabig a kellemes időjárás, úgyhogy még nem késő beszerezni a Bath & Body Works Beach Night testpermetjét. 


A csomagolása egyenesen gyönyörű. Aki szereti a holografikus dolgokat, azoknak igazi csemege ez a borítás. A flakon már a megszokott műanyag, amely szerintem nem túl jó minőségű, de alapból egy nagyon tartós permetről van szó (rajtam), így nem szorulok rá, hogy magammal vigyem. 

A kiszerelés hatalma és mivel nagyon kevés kell belőle az intenzív illat miatt, így biztos vagyok benne, hogy jó pár nyáron keresztül ki fog még tartani.
Ennek a Marshmallow vonalnak van egy nagyon népszerű őszi kiadása és a népszerűségre való tekintettel tavaly megjelent a nyári vonal is. Pont olyan amilyennek képzeltem, édes, hihetetlenül geil (aki nem szereti az ennyire édes illatokat, szerintem ne is próbálkozzon vele) én imádom. 
Tényleg olyan illata van, mint a pillecukornak, de valóban van egy friss, sós tengerekre emlékeztető háttérben meghúzódó, amelytől nem a télre vagy az őszre asszociálunk. 
A tartóssága rajtam nap végéig kitart, igazi pillecukor felhőben úszom és nagyjából mindegy, hogy a bőrömre vagy a ruhámra esetleg a hajamra fújom.


Összességében az egyik legkedvesebb nyári illatommá nőtte ki magát idén. Ha szeretitek az édes és tartós illatokat nyáron is, akkor szívből ajánlom a beszerzését. Egyelőre nincsen készleten a Notino webáruházába, de van még a Marshmallow családból tusfürdő, a testápoló és a ultra sheavajas testápoló is. Érdemes felfedezni ezt az édesen frissítő termékcsaládot. 

Nincsenek megjegyzések