BH Cosmetics Studio Pro paletta

Hosszú ideje szemeztem ezzel a BH Cosmetics Studio Pro palettával a Notino webshopjából, de sokáig ellenálltam neki, mert ugye miért is lenne szükségem 5000. palettára?! Amikor Katy felhívta rá a figyelmemet, hogy ez egy MAC dupe, akkor döntöttem el, hogy kell nekem. 
Egy egyszerű fekete kartondobozban érkezik (ezt nem fotóztam le), maga a tok annyira nem jó minőségű műanyag, mint más paletták esetében, de mivel nagy nem is terveztem magammal cipelni. 
Egyébként ettől eltekintve biztosan záródik, igazából a csomagolás az ki is merül ennyiben. A színeket lehet használni nedvesen és szárazon is egyaránt, de annyira jól pigmentált számomra, hogy vizes ecsettel még nem próbáltam ki. A képeken alappal láthatjátok és ecsettel vittem fel a színeket.
Az árnyalatokról általánosan elmondható, hogy mindegyik rendelkezik egy enyhe szaténfénnyel, fény felé tartva olyan benyomást keltenek, mint a krémes árnyalók. 
Mindegyik szín könnyen eldolgozható és csodásan pigmentált, egyiknél sem kellett erőlködöm, ahhoz kicsikarjak belőle némi fedést, még a világos árnyalatoknál sem.
Minimálisan porzik, de ha felvitel előtt leütögetjük a felesleget, akkor egész jól minimalizálni lehet ezt a tulajdonságát. A színek remekül satírozhatóak, de önmagukban is csodásan mutatnak bármely árnyalatú szemszínhez.
Mivel a jól bevált NYX Proof It! szemhéjbázisommal kiválóan együttműködik, persze 6-8 óra elteltével azért veszítenek intenzitásukból az árnyalatok. 

Összességében nem csalódtam a BH Cosmeticsben, hiszen egy kiváló minőségű dupe palettával rukkolt elő. Habár a MAC-hez nem tudom hasonlítani, de nem is érzem úgy, hogy szükségem lenne az eredeti palettára. A színek remekül kihasználhatóak, mindegyik csodásan pigmentált. Egyedül a gagyi műanyag az, amivel nem vagyok teljesen kibékülve, de ettől függetlenül ár-érték arányban az egyik legjobb palettája a márkának. 

2 megjegyzés

  1. Klassz paletta tényleg, de rengeteg ilyen színem van és mivel nincs benne matt, így utazáskor sem tudnám használni. Szerintem ez azoknak éri meg akik most állítják össze a sminkkészletüket és még nincsenek ilyen színeik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom egyébként :). Bár nekem elég sok palettám van (a mihez képest ugye), de nem marad kihasználatlanul nálam sem :).

      Törlés