Újdonság a polcomon | Yamuna pormaszkok: Tengeri iszapos tisztító maszk és Feketeribizlis maszk

Már biztosan tudjátok, hogy óriási maszkfogyasztó vagyok, mindig nyitva tartom a szememet, újdonságok után kutatva. A Yamuna nemrég piacra dobta a saját pormaszkjait, négyféle kiadásban. Első körben a Tengeri iszapos tisztító maszkot és a feketeribizliset próbáltam. 

 

A maszkokról általánosságban elmondható, hogy parabénmentesek és bőrbarátak. A kiszerelés meglepően nagy, a pormaszkok jóval kisebb tégelyben kaphatóak. A leírás szerint egy-egy tégely 10-15 alkalomra elég.

Tengeri iszapos tisztító maszkA leírás szerint a  maszk tengeri iszapot tartalmaz, amely tisztító hatásáról ismert elsősorban. Található még benne esszenciális olaj, amely tonizálja a bőrt. A tengeri iszap, erős gyulladásgátló hatással rendelkezik és megtisztítja a bőrt a felgyülemlett szennyeződésektől.
A maszk használata igen egyszerű, egy bő kávéskanálnyi mennyiséget teszek egy kis tálkába, majd annyi vízzel engedem fel, hogy jól kenhető állaga legyen, majd addig keverem, míg csomómentes nem lesz a kapott állag. Ecsettel felviszem, ügyelve arra, hogy nagyjából mindenhova egyforma vastagságba jusson. A száradási idő nagyjából 10 perc, és ami ebben a meglepetés volt, amikor először használtam, hogy simán le tudtam húzni az arcomról. Keményre szárad, de zselészerűre, így könnyen és fájdalommentesen le lehet húzni, de nem szoktam ezzel vesződni, inkább lemosom.
Egész jól tisztít és egységesíti a bőrt, ráadásul puha és sima lesz annak tapintása. Heti két alkalommal szoktam bevetni, alapos arctisztítást követően. 

Feketribizlis maszk


A csodás lila színű pormaszk nem csak hatásban, de illatban is kedvencem. Ebben az esetben is ugyanúgy csinálok mindent, ahogy az iszaposnál. Ha meg van a megfelelő állag akkor felviszem ecsettel az arcomra és megvárom míg megszárad. Ez is gumiszerűre szárad, de sokkal könnyebben és már-már lejön egyben az arcról. Amellett, hogy az illata fantasztikus eltávolítás után is, a hatásáról is ugyanezt tudom elmondani. A bőröm hihetetlenül puha és selymes lesz, sokkal feszesebbnek érzem és ad egy friss és üde bőrérzetet és látványt. Legalábbis én sokkal szebbnek látom a bőrömet, amikor ezt a maszkot használom


Összességében nagyon elégedett vagyok a Yamuna új pormaszkjaival. A kiszerelés meglepően nagy, biztos vagyok benne, hogy legalább 10-15 alkalomra elég, ha nem többre. Mindkét maszk hatásával tökéletesen elégedett vagyok, mégis a feketeribizlis egy fokkal közelebb áll a szívemhez. A kínálatban még található egy Anti aging maszk C-vitaminnal és egy Kollagénes maszk rizsporral.

A maszkokat EZEN a linken találjátok meg, 1645 forintos áron.

Nincsenek megjegyzések