Primer Koreából? Igen! |Tonymoly Face Mix sminkalap

A primerek már évek óta szerves részét képezik a sminkemnek. Egy-egy jól megválasztott primer csodát tud tenni a bőrrel. Amikor elfogyott a sminkalapom úgy döntöttem adok egy esélyt a koreai változatoknak is. Hosszas nézelődés után a Tonymoly SPF20 bázisa mellett tettem le a voksomat. 
Tonymoly kozmetikumokról többször volt már szó a blogon, valamiért mindig náluk kötök ki, hiába nézegetek sok más márka kínálatából. 
A Face Mix kategórián belül kétféle primer kapható, ez a zöld és egy lila, mindkettő 20-as fényvédőt tartalmaz, igaz ez nyáron édes kevés, de télen talán elég lehet, ha nem süt a nap és nem vagyunk sokat utcán. A zöld elsősorban kipirosodott bőrre való, én azért ezt választottam, mert a hormon tablettáknak köszönhetően úgy nézek, ki mint 17 éves koromban. Úgyhogy az aknék által okozott pirosságot szerettem volna csökkenteni minél jobban alapozás előtt. 
A bázis pumpás kiszerelésű, ezért nagyon egyszerűen adagolható. Nagyjából 2-3 pumpálásnyi mennyiséget viszek fel, apró pontokban az arcomon, majd kézzel eldolgozom. 
Az állaga könnyed, ugyanakkor alaposan el kell dolgozni, ha ez sikerül alkalmazkodik a bőrtónushoz egyenletes fedést biztosítva. A pórusokat feltölti, ezáltal tökéletesen egyenletes bőrt kapunk. A pirosságot valóban csökkenti, esetenként eltünteti. 
Tökéletesen előkészíti a bőrt BB krém vagy alapozás előtt. Hosszú távú használat mellett semmilyen irritációt nem tapasztaltam. 


Összességében egy hihetetlenül jó minőségű primert kapunk. A bőrt tökéletesen egységesíti, kiváló alapot biztosítva a továbbiakhoz. Valóban segít csökkenteni a piros területeken. Illata nincsen, irritációt nem tapasztaltam. 

A Tonymoly Face Mix primert a Jolse oldaláról rendeltem 9,43 dollárért. 

Nincsenek megjegyzések