Irány Görögország | Avon Planet Spa Greek Seas testápológél és testradír

Nem tudok ellenállni a görög vonatkozású termékeknek, a származásomat nem is tudom és nem is akarom letagadni. Elég nagy volt az öröm, amikor megláttam, hogy az Avon tavaszi újdonságai között megláttam a görög tengerekre utaló Planet Spa termékcsaládot. Nagyon kíváncsi voltam, hogy valóban vissza tudják-e adni a görög tengerek által nyújtott életérzést. Annyit elárulok, hogy sikerült megvalósítani ezt a Planet Spa Greek Seas vonalnak.


A termékcsaládból egy testápológélt és egy testradírt próbáltam ki, de kapható még szemkörnyékápoló gél és egy lehúzható arcmaszk. A csomagolás színvilága nagyon tetszik, valóban egyes helyeken tud ilyen türkiz színe lenni a víznek. Sajnos 13 éve nem jártam az országban, de a mai napig tisztán emlékszem a tengerek csodás kék vagy zöld színre, attól függően hol voltunk. Csodás kékség amerre a szem ellát. Görögország valóban egy csodálatos hely. Úgyhogy egy kis érzelmi kötödés is kialakult az általam választott termékek között. 
A két testre való illata ugyanolyan, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Nagyon frissítő, mentás jellegű. A tengerek enyhe sós aromáját is felfedezni véltem benne.
A testradír tele van apró szemcsékkel, amelyek alaposan eltávolítják az elhalt hámsejteket és csodás puha bőrt hagynak maguk után. Nem csak a lélekre, de a testre is abszolút frissítően hat ebben a 800 fokban a testradír használata. A színe nagyon teszik, csodás élénk kék, de nem fogja meg a kádat vagy a csempét. 
A testápoló átlátszó, sűrű géles állagú, ennek ellenére pikk-pakk beszívódik mindenféle ragacsos érzet nélkül. Amin viszont meglepődtem, hogy hűsítő hatása van, úgyhogy ennek kifejezetten örülök ebben a hőségben. Bő egy órán keresztül érzem, hogy hűti a habtestemet. Az illata nagyon tartós a bőrön, jó pár órán át lehet érezni. A hidratáló hatásával is tökéletesen elégedett vagyok. 

Összességében, aki vágyik Görögországba vagy szeretné az emlékeket felidézni bátran próbálja ki az Avon Greek Seas termékcsaládját. A csodás illat mellett, a peeling igazán hatékony, a testápoló tökéletesen hidratál, ráadásul hűsítő hatású is

Nincsenek megjegyzések