Hello nyár! | Bath&Body Works Fiji Pineapple Palm

Lassan, de biztosan július van, úgyhogy előkerülnek nálam az abszolút nyárias illatok. Az edzések miatt és amúgy is, legalább kétszer fürdök egy nap, így fontos, hogy tartós illatú és a bőrhöz kíméletesebb tusfürdőket/szappanokat használjak. A Bath&Body Works tusfürdői tökéletesen megfelelnek nyáron, igazából egész évben.
A mai posztban trópusi hangulatba kerülünk a Fiji Pineapple Palm tusfürdőtől. 


Ha jól emlékszem ez az illat tavaly jelent meg a márkánál először.
A csomagolás nagyon tetszik, de a BBW mindig ügyel arra, hogy a színvilág és a címke passzoljon a flakonban lévő illathoz. A brand termékei arról híresek, hogy nagyon illatosak és többféle aromából állnak össze, tehát jó eséllyel nem szaladsz bele ebbe az illatba a drogériák polcain.Illatok: ananász, mangó, pálma levél, pirított cukor és fehér pézsma.
Nagyon erősen érződik az ananász és a mangó, igazi gyümölcs bomba első szaglásra. Viszont bőrre kerülve már előbújik a cukor és a pézsma jellegzetes aromája. Nagyon kevés elég a tusfürdőből, mert nagyon-nagyon habzik. A hab krémes és valóban hidratálja a bőrt, de ez a benne lévő kókuszolajnak is köszönhető. Az illata hihetetlenül tartós a bőrön, több órán át is intenzíven érzem, úgyhogy parfümmel nem is szoktam elrontani ezt a tökéletes trópusi illatot. 

Összességében egy túl jól sikerült nyári illatról van szó, amely bitang tartós a bőrön. Nagyon kevés kell belőle, remekül habzik és egyáltalán nem szárít. Ezzel az aromával már sokkal jobban viselem a hőséget. 

A Bath&Body Works termékeit keressétek a Notino webáruházban.

Nincsenek megjegyzések