Sportolj okosan | Mr.Body Active sport gel

Lassan, de biztosan haladok a kívánt célom felé, ami az edzést illeti. Heti négyszer-ötször edzem egy héten, úgyhogy nem tudom elkerülni a véletlen sérüléseket vagy izomlázat, ezért mindig van itthon valamilyen sportkrém. Az aktuális jelenleg a Mr. Body Active sport gélje, amely nem csak izomlázra, hanem izomsérülésre lett kifejlesztve. 


Leírás: „ Aktív hatóanyagokból, innovatív hideg eljárással készült, intenzív fájdalomcsillapító és izomlazító gél. Az ősidők óta fájdalomcsillapításra használt 16 gyógynövény erejét, az MSM és a magnézium bizonyított hatásával társítottam. Így nyújthat valódi enyhülést és képes lehet felgyorsítani a felépülési időt.”


A gél kétféle kiszerelésben kapható, 50 ml és 100 ml. A csomagolás hozza a megszokott Mr. Body színvonalat, rajta minden lényeges információval. 
A termék színe sárgás, állaga géles és krém között van valahol félúton. Az illata enyhén borsmentás, amely bőrrel érintkezve azonnal kifejti a hatását. Nem kell belőle sok, ahhoz hogy valóban hasson. Kevés mennyiséget kell a fájlalt területbe masszírozni. A fájdalom intenzitásától és a sérüléstől függően akár már első alkalommal és enyhíti a tüneteket, egyébként egy közepes intenzitású izomlázat 2-3 nap alatt teljesen elmulaszt.  Mivel nem kell belőle sok, ezért sokáig elég. A pumpás kiszerelése pedig abszolút előny, könnyen adagolható a krém. 


Összességében egy valóban hatékony sportkrém, nem csak haladók, hanem kezdők számára is, hiszen az izomláz az első egy-két hétben elkerülhetetlen. Az 50 ml-es kiszerelést pedig bármikor magunkkal vihetjük, hiszen kis mérete miatt elfér bárhol. A hatása kiváló, akár az első egy-két használatot követően már látványos javulást véltem felfedezni. 

Nincsenek megjegyzések