Újdonság a polcomon |toxSKINCARE

A márka német vonatkozású, termékeik professzionálisak és prémium minőségűek. A kozmetikumaik egyedülállóan magas hatóanyag tartalmúak, a hatékony ránctalanításért az argireline és a hialuronsav felel. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatású, amelyen hatását a botox kezelésekhez lehet hasonlítani, művi hatás nélkül.


A márkától két terméket kaptam kipróbálásra, amely a bőrtípusomnak felel meg (kombintált). Az egyik egy nappali arckrém, amely a 24h Cream nevet viseli, a másik pedig célzottan a ráncok kezelésére szolgál Ultimate Litfing Roller.
Elmúltam harminc éves, de a ráncok egyelőre messziről elkerülnek, ez elsősorban a genetikámnak köszönhető, de emellett figyelek a bőröm megfelelő ápolására is. 
Mielőtt kitérnék a termékek hatására, a csomagolásról ejtenék egy pár szót. Az ezüst színű dobozok valóban luxusérzetet keltenek, ráadásul a matt üvegek fokozzák ezt a hatást. Igazán nívós a csomagolás, de a termékek árkategóriáját nézve ez nem meglepő. Az arckrém tökéletesen védett, ráadásul egy műanyag pálcika is jár hozzá, így nem kell kézzel belenyúlkálni a krémbe. Ami először szembe tűnik, minden egyes új kozmetikum kipróbálásakor az a szín és az illat. Az arckrém színe fehér, az illat egyedülálló, de nagyon-nagyon enyhe, szinte alig érezni. Az állag sűrű, kicsit zsíros érzetű, ennek ellenére nagyon hamar beszívódik a bőrbe. A mennyiségre oda kell figyelni, mert sokkal kevesebb kell belőle, mint egy átlag nappali arckrémből. Ha többet viszünk fel a kelleténél, abban az esetben hajlamos kukacosodni.
Az első használatot követően éreztem, hogy tökéletesen hidratál és mintha védőréteget képzett volna a bőröm felszínére. Tapintásra hasonlít a primerek okozta sima, kiegyenlített bőrérzetre.
Hosszú távú használata során a bőrömet sokkal feszesebbnek és egyenletesebbnek láttam, mint korábban. Kipróbáltam a nyakamra is és ott is ugyanezt a feszesítő hatást éreztem. Találtam egy cikket a márka honlapján, ahol képekkel is illusztrálta a tesztelő hölgy az arckrém ránctalanító hatását. ITT tudjátok elolvasni a cikket. 
Hosszú távú használata során semmilyen irritációt nem tapasztaltam.
A termék 50 ml-es kiszerelésben kapható. Ár: 13100.- 

A roller segítségével célzottan kezelhetjük a ráncokat legyen szó mélyebb vagy mimikai ráncokról. Mimikai ráncom nekem is van egy kevés a szemem környékén, ez akkor látszódik a legjobban, ha hunyorítok. Elsősorban szemkörnyékápolónak használom ezt a terméket. 
A roller kialakításának köszönhetően egyszerűen és pontosan tudjuk adagolni a szérumot. 
A szérum állaga könnyed, és nagyon gyorsan beszívódik. Illatot a szérum esetében egyáltalán nem érzek.  

Szeretem használni, mert van egy enyhe hűsítő hatása, amely a korán beköszöntött nyárra való tekintettel igen jól esett használni. A hatása már az első használatot követően szembetűnő volt, a tekintetemet frissnek láttam, még a szemem alatt megtalálható lilás karikákon is halványított. A szemem körüli enyhe duzzanatot is szépen levitte pár perc alatt. Bő egy hónap használat után vettem észre, hogy az a legapróbb ráncokat feltöltötte, teljesen eltűntek, míg a mélyebb szarkalábakon látványosan halványított. A kis kiszerelése miatt akár repülőre is magunkkal vihetjük kedvenc ránctalanító rollerünket. 
A roller kiszerelése 10 ml. Ára: 9000.-

Összességében, mindkét termékkel elégedett vagyok. Abszolút érezni a hatásukon, hogy prémium minőséggel van dolgunk, amelyet az exkluzív hatású csomagolás alá is támaszt. Az arckrém a hűvösebb időben és a forróságban is megállja a helyét. Tökéletesen hidratál és simává varázsolja  a bőrt. A roller mérete és kiszerelése miatt is a kedvencemmé vált, ráadásul a szemem körüli érzékeny területet csodásan ápolja


Nincsenek megjegyzések