Kívánságlista | Black Friday kiadás

Hamarosan itt az év egyik legjobban várt akciós időszaka a Black Friday! A Notino webshopjában már novembert 18-tól a bőrápoló kozmetikumokra és sminktermékekre be lehet váltani a kedvezményes kuponkódot. A BF apropójából úgy döntöttem, hogy írok egy listát arról, hogy milyen termékeket tervezek megvásárolni. 
A hivatalos Black Friday november 25-től december 1-ig fog tartani, ahol rengetek parfümre és kozmetikumra lesz kedvezmény. 

Már nagyon régóta szemezem a Victoria's Secret márkával, korábban egy vanília illatú permetet próbáltam, amelyet nagyon szerettem, de a testápolási vonala az kimaradt ez idáig. A Moonlit Dahlia csomagolásába beleszerettem. A leírás szerint fekete dália és szilva egyvelege adja az illatát. A Bombshell egy ikonikus illata a márkának, szerintem először csak egy mintát fogok kérni belőle, hogy megszagoljam mennyire áll jól nekem, illetve újdonságként került fel nemrég a Notino webshopjára a Bombshell Wild Flower parfümje. 


Nyilván nem kellene megvennem a ezredik palettát, de ennek a Barry M, Deluxe Metals palettának annyira, de annyira szép színei vannak! Sajnos nem tudom azt mondani, hogy csak mostanában kaptam rá a pirosítókra és a highlighterekre, mert ebből is az indokoltnál több van, mint kellene...De ez a TheBalm kompakt paletta kellemes őszi színeket tartalmaz, szóval kell!
Új márkára bukkantam még pedig a Couleur Caramelre. A brand francia, és viszonylag magas árkategóriába tartozik. A dekorkozmetikumaikat természetes összetevők alkotják. Nagyon kíváncsi vagyok rá, egyelőre egy púdert néztem ki magamnak. 
Sokkal bátrabban használok rúzsokat, mint korábban, így egy egész szép kis gyűjteményt sikerült felhalmoznom. A L'oreal Infaillible Les Macarons árnyalatairól sok jót olvastam már, ezért egy természetesebb árnyalattal teszek majd egy próbát. 


Infaillible Les MacaronsEz lenne az én listám, de biztos vagyok benne, hogy kerül bele más is a virtuális kosárba. Ne feledjétek, hogy sminktermékekre az akció november 18-tól indul! Ha van kedvetek kommentben ti is megoszthatjátok velem, hogy mit fogtok beszerezni a Black Friday alkalmával. 

Nincsenek megjegyzések