Újdonság a polcomon: Dr. Pasha Natúrkozmetikum

A Dr. Pashával a Facebookon találkoztam először, ahol már az első pillanattól kezdve elvarázsolt a csomagolás külleme. Ennek hatására elkezdtem böngészni a márka weboldalát, hogy mégis mi a filozófiájuk, milyen kozmetikumokat gyártanak. Megtudtam, hogy termékeik 100%-ban természetes összetevőt tartalmaznak, tartósítószer és parabénmentesek, valamint nem tesztelnek állatokon. 


Szóval a csomagolás: én még ilyen szép és elegáns csomagolást ritkán látok a márkák között, pedig az évek alatt megfordult már nálam ez-az. A külcsín mellett a belbecs sem hagy kivetni valót maga után. 
A szőlőmagolaj és a Golden balzsam testápoló csomagban kapható, Testápoló csomag aknés, gyulladt bőrre. A szőlőmagolajat viszonylag régóta használom már kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Esténként szoktam az aktuális hidratálókrémembe cseppenteni ebből az olajból egy keveset, majd alaposan bemasszírozom a bőrömbe. Az olajnak csodálatos szőlőillata van, amely az egyik kedvenc aromám. Egyébként nem csak arcra lehet használni a szőlőmagolajat, hanem testre is, szintén testápolóba keverve. A szőlőmagolajnak csupa jótékony hatása van, hiszen tele van antioxidánsokkal, amelyek feszessé és rugalmassá teszik a bőrt.


Golden balzsam egy viszonylag sűrű, ugyanakkor hab textúrájú testápoló. A sheavajnak és a méhviasznak köszönhetően a legszárazabb bőrt is pillanatok alatt hidratálttá varázsolja. A sűrű és nehézkes állaga miatt kánikula idején nem a legkellemesebb használni, mert nehezen szívódik fel. Kipróbáltam zuhanyzás közbeni testápolónak, úgy már tökéletesen bevált a nagy melegben is. A lábszáramra és a karomra használtam a legtöbbet, mert itt hajlamos kiszáradni a bőröm a sok fürdéstől. Az illata maga a csoda! A tökéletes túrós-citromos sütemény! Szerencsére órákig érződik a bőrön is.
A márka masszázsgyertyákkal is készít háromféle illatban. Én a Levendula masszázsgyertyát próbáltam ki és nem csalódtam. Ezek a gyertyák ugyanúgy működnek, mint az egyszerű gyertyák, meg kell gyújtani a kanócot. Természetesen ezek a gyertyák nem viaszból készülnek, hanem szilárd állapotú olajokból, vajakból, amelyek hő hatására megolvadnak és olajjá válnak. Miután a kellő mennyiség elolvadt, pár pillanatig várok, hogy biztosan ne legyen forró az olaj. Tökéletesen hidratál, elég hamar beszívódik, hiába olajos a termék. Az illata kifogástalan, valóban édes levendula, ahogy a csomagoláson fel van tüntetve. Aki nem szereti a tipikus levendulaillatot az tegyen egy próbát ezzel a termékkel.Végül, de nem utolsó sorban egy szappant is kipróbáltam. A szappanok voltak az első termékek a Dr. Pasha kínálatában, amelyek kímélő tulajdonságukról híresek. A sheavaj alapú szappan rózsaolajat tartalmaz, amely enyhén virágillatúvá varázsolja a terméket. A benne lévő apró szemcsék szezámmagok, amelyek enyhén radírozzák a bőrt is, ezért napi használatra is alkalmas. Nem szárít, alaposan tisztít és kellő mennyiségű habot képez. Az illata nem marad tartós a bőrön, pár percig lehet csak érezni.

Összességében csak pozitív tapasztalataim vannak a Dr. Pasháról. Az illatok egyediek és csodálatosak. A termékek bőrre való hatásaival tökéletesen elégedett vagyok. Azt nem mondhatnám, hogy rengeteg kozmetikum közül válogathatunk sajnos, de ennek ellenére így is van még mit felfedezni.

Webshop: http://drpasha.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/drpashanaturkozmetikum/

Nincsenek megjegyzések