Garnier Oil Beauty testradír

Emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt sokan beszéltek a Garnier újdonságáról a Oil Beauty termékcsaládról. Főleg a testápolójáról olvastam nagyon sokat, és szinte mindenki dicsérte. Akkoriban nekem nem tetszett az illata, így nem is érdekelt a termék a továbbiakban. Aztán tavaly kezembe került a testradír, amelyet megszagoltam  és valami ismeretlen oknál fogva az illatát is megkedveltem, ezért úgy döntöttem kipróbálom mit is tud. 


Nagyon szeretem a testradírokat és bátran is kísérletezem velük. Az elsődleges szempont nálam, hogy alaposan radírozzon, és ha lehet ne műanyag szemcsékkel legyen tele, hanem inkább cukorral, vagy gyümölcsmagokkal. 
A Oil Beauty csomagolása nagyon tetszetős, igazán minőségi hatást kelt. A tubusos megoldás is egyelőre tetszik, majd meglátjuk, hogy mennyire tudom kisajtolni az aljából a maradék peelinget. 
Első sorban az illata az, amely kiemelkedő számomra. Nagyon hasonlít a Lush Ro's Argan testkondicíonálójára, csodálatos édeskés rózsaillata van. Nem a tipikus rózsaillat, hanem annak jóval enyhébb és fiatalosabb változata.
A radírozó szemcsék cukorból vannak, jó sűrűn, tehát az alapos radírozást biztosítja. Maga folyadék állaga gélszerű ugyanakkor olajos is, amelyet könnyen el lehet dolgozni a nedves bőrfelületen. 
Törölközés után meglepően bársonyos és hidratált, valamint puha bőrérzet fogadott. A hidratált bőr érzete pedig két napig kitartott rajtam. 

Összességében ez egy remek testradír, amelynek szemrevaló a csomagolása, kellően radíroz és tökéletesen hidratál. Az illata pedig csodálatos, törölközés után még órákig érződik a bőrön. 
A Garnier Oil Beauty testradírt megtaláljátok a Notino webáruházban, valamint a drogériák polcain.

Nektek van kedvenc testradírotok? 

4 megjegyzés

 1. A TBS cukorradírjai...Mondjuk most vagy négy különböző fajta testradírom van bontva, de csak azt használom...
  Az Yves Rocher cukorradírjának az állaga túl..."kemény" volt, és nem radírozott eléggé...Remélem az a barackmagos vagy milyen jó lesz tőlük - bár most nem bontom ki, amíg a bontottak el nem fogynak. Ja és nagyon kedveltem az AVON testradírokat...de hát...az avon...az avon...xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon szeretem az YR cukros radírjait. A TBS is szuper, de nekem az túlárazott. Avon is szuper csak sajnos már nincyem cukoralapú radírjait.

   Törlés
 2. Óóóóóó gyönyörű lett ez a kép *.*
  Nekem ezzel a képpel simán el is adtad volna :D

  VálaszTörlés