Illatmámor | Avon Little Sequin Dress

Azt mondják, hogy aki megtalálta az igazi illatát csak azt fogja használni élete végéig. Nálam még nem jött el ez a pont, sok parfümre mondom azt, hogy igen ez én vagyok. Amíg nem találom meg az illat nagy Ő-t, addig is örömmel fogok elveszni az aromák tengerében.


Az Avonról elmondhatjuk, hogy nagy illatválasztékkal rendelkezik és minden korosztály talál magának neki tetsző illatot. A little elnevezésű kollekció alá számos népszerű illat kapcsolódik. Ehhez az illatcsaládhoz csatlakozott év elején a Sequin Dress elnevezésű EDP. A little csomagolásokra jellemző szokott lenni az egyszerű színvilág, ám a Sequin esetében szerintem extrább külcsínt kapott mind a doboz, mind az üveg. 
Az illatjegyei közé a lédús madarin, a mangó, a gardénia, a trópusi virágok, valamint a pézsma és a gyanta fedezhető fel. Ezek kombinációja egy igazán egyedi illatvilágú tavaszi-nyári parfümöt rejt magában. Igazából gyümölcsös, mint virágos és az is az élénkítőbb, frissítő fajtából. Rajtam első sorban a trópusi mivolta érződik ki hosszú órákon át. A tartósságával meg vagyok elégedve, de valószínűleg rajtam minden illat extrán tartós, úgyhogy tartósság tekintetében nem feltétlen vagyok mérvadó. 

Összességében egy remek tavaszi-nyári parfümmel rukkolt elő az Avon. Az illata gyümölcsösen friss és EDP-ből kiindulva szerintem sokunkon tartósnak bizonyulhat. Még nem késő beszerezni ezt az illatot, hiszen még mindig egy hónap van hátra a nyárból, ráadásul a vénasszonyok nyarára is tökéletes ez az parfüm.

A Little Seqiun Dress EDP-t megtalálhatjátok a Notino webáruházban. 


Nincsenek megjegyzések