Nyárból télbe | Naturalium mandula és pisztácia testvaj

Tudom, most biztos sokatok megbotránkozott a címen, hiszen pont a nyár közepén járunk, de én már kicsit várom a hűvösebb időt. Ezért akik olyan télmániások mint én, esetleg szeretik nyáron is az édes illatokat, azoknak szól ez a bejegyzés.
A spanyol márka filozófiája, hogy törekedjen a természetes illatok megalkotására. Minél hűebben próbálják reprodukálni a valódi gyümölcsök aromáját. A termékeik natúr összetevőkből állnak. A Naturalium képviseli az egyszerűséget, a természetességet és visszanyúlik az alapokhoz.

Már régóta szimpatizálok a Naturaliummal, próbaképpen egy testvajat rendeltem a Notinoról, amelynek mandula és pisztáciaillata van. 
A csomagolása tetszik, igazából egyszerűségében rejlik vonzereje. A termék kiszerelése 200 ml, ahogy már megszokhattuk más márkáktól. Könnyű letekerni a kupakot, azon belül pedig egy műanyag fedő is található. 
A testvaj állaga nevéből adódóan vaj jellegű, sűrű testes krém, száraz bőrnek mentsvára lehet. Sűrű állagához képest nagyon hamar beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Azonnali pihe-puha bőrt eredményez már első használatkor.
Az illata csodálatosan édes, igazi marcipánillat, amely az egyik kedvencem aromám. Télen-nyáron képes vagyok a marcipán minden formáját enni, szagolni, érezni. Bőrbe szívódva egyáltalán nem tömény, inkább pisztácia fagyihoz hasonló illata lesz, amely órákon át érződik a bőrön, igaz nem túl intenzíven.

A Naturalium Nuts Almond and Pistachio testvaját keressétek a Notino webshopjában. Illetve nyár örömére sokféle gyümölcsös finomság közül lehet válogatni.

Nyáron szeretitek az édesebb illatokat?

Nincsenek megjegyzések