Külföldről érdemes: Soap & Glory Sugar Crush peeling

Sajnos több ismerősöm, barátom és rokonom él már kint külföldön, mint Magyarországon. Ennek csak egyetlen egy előnye van, hogy be tudok szerezni itthon nem kapható termékeket. 
A Soap & Glory sajnos nem kapható itthon, pedig retro és nagy kiszerelésű csomagolásaikkal szerintem népszerűek lennének kis hazánkban is.


A márka 2006-ban indult hódító útjára Angliában. Az ikonikus szájfény a Sexy Mother Puckert túllépve ma már bőséges választékkal rendelkezik a Soap & Glory. A kínálatban található tusfürdő, testradír, sminkpaletta, rúzs, spirál, szemceruza, parfüm és még megannyi minden.

A márkánál többféle illatkategória van, viszont nem minden illatból lehet kapni ugyanazokat a termékeket. Például, a Sugar Crush illatnak nincsen parfümje, de például testápolót lehet kapni.
A Sugar Crush leírás alapján tetszett meg hiszen ki tudna ellenállni az édes lime-nak, a citromnak, az édes vaníliának és mandulaolajnak, valamint a makadámiaolajnak?! A peelingezésért a tengeri só és a barna cukor felel.


A csomagolás is megnyerő volt számomra, nagyon tetszik az alap rózsaszín színvilág, mindenféle neon színekkel kiegészítve, retro külalakkal. 
A radírozó tégely kiszerelése óriási, 300 ml-es, meg is lepődtem, hogy nem a szokványos 200 ml. 
A tégely teteje a lecsavarós fajtából van, könnyű letekerni és visszazárni, kivételesen nem lett csupa szemcsés a menete a tégelynek használt közben.
A termék állaga érdekes, olyan mintha valami cukros és sűrű massza lenne. Természetesen nedves bőrön dolgoztam el egy-egy diónyi darabot. 
A masszaérzet pár másodpercnyi eldolgozás után elmúlik, melynek helyét az olajos érzet veszi át. A barna cukor és a só nem kezd el azonnal olvadni, így alaposan mégis kíméletesen tudjuk eltávolítani az elhalt hámsejtet testünkről. 
Az illata finom citromos sütire emlékeztet, amely sokáig érződik a bőrön, valamint benne lévő olajoknak köszönhetően pedig tökéletesen hidratált bőr fogad miután megszárítkoztam.

Összességében egy kiváló testradírról van szó, amelyben találhatóak természetes alapanyagok is (tengeri só, barna cukor és a különböző olajok) az összetevőlista közepén szerepel a parfüm a legvégén pedig az alkohol. Ami még meglepett, hogy a szavatossági idejük a termékeknek 2 év, nem pedig az általam megszokott 12 hónap. 
A hatásával tökéletesen elégedett vagyok, mert valóban remekül radíroz, az illata fenséges, és a bőröm tökéletesen hidratált használata után. Heti egy alkalommal elegendő használni, így nagyon sokáig elég egy ilyen tégely.

Ti próbáltátok már a Soap & Glory termékeit? 

Nincsenek megjegyzések