Instanils

Eléggé elmaradoztak a körmös bejegyzések, mind a blogon, mind pedig az Instagramon. Ez azért van, mert folyamatosan törtek/törnek, és nem szeretek formátlan, rövid körmökre lakkozni. 
A manikűrök többsége hónapokkal, vagy hetekkel ezelőtt készült. Természetesen nem maradhatnak el az ünnepi körmök sem.

 Az első manikűr a Zoya Paytonjával készült. Nagyon szeretem ezt a lakkot, de sajnos csak az ősz beköszöntével veszem elő. 
Egyébként ezt a manikűrt már láthattátok egy korábbi bejegyzésben, ahol a BPS termékeivel igyekeztem kreatívkodni.
Továbbra is tudtok 10% olcsóbban vásárolni az alábbi kuponkóddal:  ERZB10


Az első Hello Kitty by OPI körömlakkomat kénytelen voltam az Egyesült Királyságból beszerezni, de nagy örömömre a Notino webshopjában kaphatóak a Kitty lakkok.
A Let's Be Friends árnyalatból is van még, úgyhogy érdemes rá lecsapnia annak akinek tetszik.
A Hello Kitty kiadás is már hozza a megszokott OPI formát és minőséget. A lakk három rétegben fed, rövidebb körmökre elég kettő is.
Ezt a manikűrt még ősz elején viseltem, szerintem ez a fajta púderrózsaszín minden évszakban megállja a helyét. 


Ez a lakk egy franken, amely Lexa munkáját dicséri. Nagyon tetszett ez a lakk a bejegyzésében, és nem hagyott nyugodni a dolog. Heteken át eszembe jutott, hogy nagyon-nagyon szeretnék egy Milky Way elnevezésű csodát. Végül összeszedtem a bátorságom és ráírtam Lexára, hogy megoldható-e a MW újraalkotása. Nagyon aranyos volt, igazából nekem adta a saját példányát, így került hozzám az általa kevert lakk. Többször is volt a körmeimen, hihetetlen csodás ez az árnyalat, ez a keverés. Sajnos a fényképek nem úgy adják vissza a lakkot, teljes egészében, de remélem Ti is látjátok milyen gyönyörű!


Részt veszek egy kihívásban, ahol tél/ünnepi mintákat kell készítenünk. Ez egy Candy Cane akar lenni, de nem volt időm rendesen kivitelezni a dolgot. 
Az Orly Star Spangled és a Picture Polish Lakodom lakkjaival készült ez a végtelenül egyszerű manikűr.


Kicsit kiléptem a komfortzónámból ennél a manikűrnél, legalábbis ami a képbeállítást illeti.
Régóta szerettem volna én is pulcsis körmöt, de tavaly nem volt hozzá lemezem. Mivel a rózsaszín a kedvenc színem, ezért egyértelmű volt számomra, hogy az első pulcsis manik rózsaszínnel fognak készülni.
Az alap a Picture Polish Grace lakkja volt, majd az Essence be awsome tonight nevű árnyalatát használtam alapnak. A minta BPS valamint Essence nyomdalakkal készült.
A manikűrök esetében a Sally Hansen Top Coatját használtam, amely kapható szokott lenni a Notino-n, valamint a drogériák polcain is.

Terveim szerint készülni fogok egy külön karácsony témájú lakkos bejegyzéssel az elkövetkezendő napokban.

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? 

4 megjegyzés

 1. Mindegyik manikűr csodaszép! :) Ú, a Payton de szép, nekem is megvan és több mint egy éve eszembe sem jutott. A bögre irtó cuki :) A Grace annyira nem tetszik, hogy megvegyem, rajtam semmit sem mutatna, de élénkebb színekkel kombinálva még ő is csini! :) Nem tudok kedvencet választani, a 2. mani egyszerűen csodás, a 4. pedig az egyszerűsége miatt tetszik jobban egy picit a többinél.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Na igen, nálam is mindig ez van a lakkjaim többségével, pedig olyan szépek mikor újra felkenem őket :D
   Igen, a Grace és a Cherish az, amely megosztó lakk a lányok körében, nem minden bőrtónushoz igazodik.

   Törlés
 2. Még mindig nagyon tetszik a lila mani, a pulcsis sem rossz, meg is lepődtem, hogy nem volt hozzá lemezed? Szép lett!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Nem, nem volt lemez :D Nincsen sok lemezem egyébként. Most, hogy a BPS megkeresett így, szerencsére tudom bővíteni a készletemet. De a Moyou mostanában nem varázsolt el.
   Illetve vettem ecseteket, úgyhogy szeretnék kézzel is többet alkotni :)

   Törlés