Ajándékötlet karácsonyra: Remington arctisztító készülék

Beköszöntött a december, elkezdődött a versenyfutás az idővel. Egyre idegesebbek és feszültebbek vagyunk. Szerintem ez az időszak nem az idegeskedésről kellene, hogy szóljon. Ha időben kezdünk ráhangolódni az ünnepekre, akkor átérezzük a karácsony meghitt varázsát. 
Biztos vagyok abban, hogy vannak olyanok akik a megfelelő ajándékot keresik szeretteik számára, de van idő a beszerzésig. 
Ezért a mai posztban egy szuper ajándékötletet hoztam Nektek a Remingtontól.


Már elég régóta szerettem volna magamnak egy arctisztító készüléket, hiszen az én bőröm is néha-néha elég problémás tud lenni, és szerettem volna tartós eredményt elérni az arcbőrömmel kapcsolatban.

Pár hete használom már a Remington Reveal FC1000 arctisztító készülékét, és azt kell mondjam tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Az általam próbált csomagban nem csak az arctisztító készülék kapott helyet, hanem egy neszesszer is, melyben található egy trimmelő, egy kozmetikai fejpánt, valamint egy szemöldökcsipesz is.


Az arctisztító készülékhez tartozik egy töltő, és három különböző fej: normál, szenzitív, masszírozó.
A készülék LED világítással rendelkezik a fej körül, háromféle erősségi fokozattal tudjuk az arcunkat tisztítani, mindegyik fokozat 60 másodpercig tart. Az arctisztító egy feltöltéssel harminc használatot tesz lehetővé, ráadásul zuhanyzás közben is lehet használni, tehát vízálló. 
A kefékhez tartozik egy műanyag védőkupak is.

A neszesszer tartalma: egy fejpánt, trimmelő, szemöldökcsipesz, valamint a két fej a készülékhez
A készülék karcsú kivitelezése révén kényelmes használatot biztosít. A hosszanti gombbal tudjuk bekapcsolni a készüléket, valamint állítani a sebességet. A fej abszolút igazodik az arc formájához, mindenhol alaposan meg lehet tisztítani a bőrt. A gép húsz másodpercenként finoman pulzálva figyelmeztet az arc egyik területéről a másikra történő áthelyezésre, hiszen így tudjuk alaposan megtisztítani a bőrt.
Személy szerint, én körkörös mozdulatokkal tisztítom az arcbőrömet, pár másodpercig elidőzve egy-egy területen, majd úgy haladok tovább.


A készüléket naponta kétszer szabad maximum használni, de én kizárólag az esti arctisztításhoz használom, illetve hétvégén bőrradírozásra. Az arctisztító állagától függően döntöm el, hogyan használom a gépet. Géles és krémes állagú arctisztítóknál a kefére szoktam tenni egy diónyi mennyiséget a termékekből, ha pedig habzó vagy darabos állagú (például: Lush tégelyes arctisztítói), akkor azt az arcomon eldolgozom előbb, majd enyhén bevizezem a kefét, és utána kezdem el tisztítani a géppel a bőrömet. 
Miután végeztem a kefét alaposan kimosom, és hagyom megszáradni.
A bőröm az első egy hét után látványos változáson esett át, sokkal tisztábbnak tűnik, simábbnak is, és pattanásaim sincsenek. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen szép sima az arcbőröm.


Összességében tökéletesen elégedett vagyok a Remington arctisztító készülékével, hiszen az ígérteket betartja. Használata óta láthatóan szebb a bőröm, és már alig várom az estéket, hogy megtisztítsam vele az arcomat. Nagyon fontos, hogy maradéktalanul el tudjuk távolítani a napi szennyeződéseket a bőrről, és ebben ez a készülék segít. 
Ezzel a csodálatos készülékkel nem lőhetünk mellé. Bármilyen bőrtípusra alkalmazható, kortól és nemtől függetlenül.
A Remington FC1000GP Reveal Luxe arcápoló ajándékcsomagot keressétek a MyBeautyTools oldalán, most akciós 21.990 forintért.
További Remington ajéndékcsomagokat itt találtok: http://www.remingtonszepsegapolas.hu/

2 megjegyzés

  1. Két éve vágyom rá...De még mindig olyan drága, hogy nem veszem meg magamnak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig nagyon-nagyon megéri. És igazából visszaforog az ára idővel. :)

      Törlés