Speciális bőrápolás: Bio-Oil

Szerintem sokunk nevében elmondhatom, hogy mindig szeretnénk valamit magunkon változtatni. Természetesen nem kifejezetten szépészeti beavatkozásokra gondolok, hanem valamennyien szenvedünk a striák okozta bőregyenetlenségtől, esetleg a pattanások után maradt hegektől.
Régóta keresem már a terhességi csíkjaimra és a pattanások után maradt hegekre a megoldást. 
Mikor hallottam, hogy már nálunk is kapható a Bio-Oil speciális bőrápoló készítménye, újra reménnyel teltem meg, hiszen annyi jót hallottam már erről a csodáról. A Bio-Oil a leírás alapján egy többfunkciós termék, amely nem csak a fent említett problémákra jelenthet megoldást, hanem a vízhiányos bőre, a száraz bőrre és az öregedésre, valamint a műtéti hegeket is halványíthatja.
Az összetevői között növényi olajak is szerepelnek, mint például a körömvirágolaj, levendulaolaj, rozmaringolaj és kamillaolaj, valamint vitaminok is az E,-és az A-Vitamin. Ezek az összetevők mind a bőr regenerálódását segítik elő. 
Én elsősorban a már fent említettekre kerestem megoldást, de van pár műtéti hegem is, de azok már annyira hozzám nőttek, hogy töredelmesen bevallom, azokon nem teszteltem a terméket.

Az olaj egy fehér-narancssárga dobozban kapható, amelyen az információk és a logó szerepel, maga a termék pedig egy átlátszó flakonban kapott helyet, szűkített kupakkal. Könnyen és kényelmesen lehet adagolni. 
Ami elsőként feltűnik az az erős virágillat. Nem szokott zavarni a parfüm a termékekben, de az olaj esetében valóban kissé túlzásnak érzem ezt az intenzív és tömény illatot. Az arcomra két naponta használom esténként egy kevés mennyiséget dörzsölök az arcbőrömbe.
Másnap reggel nyoma sincsen az olajos érzetnek.
Egy hét rendszeres használat után már láttam a változást, a hegeim elkezdtek halványulni, valamint a száraz részek is megszűntek (az orca környéke, valamint az orrom szokott ilyenkor száraz lenni).

A striák először a növekedésemmel arányosan keletkeztek, majd a jojó effektus miatt is kialakultak. 
Sajnos a terhességi csíkok a nők körében nagyobb számban fordulnak elő, mivel a mi kötőszövetünk lazább a férfiakénál.
Én már 1 éve edzem rendszeresen, és most más céljaim vannak a testemmel, mint korábban. A kardió mellett, súlyzós edzésekkel formálom az izmaimat, ezek sajnos megterhelik a bőrt, így elkezdtek kialakulni a bicepszemen a piros csíkok. Mivel feltűnő, és nem fehéredik ki a rendszeres erősítés miatt, ezért egy gyors és hatékony megoldást kerestem, mert elég csúnyán nézett ki. Nyáron görcsösen figyeltem, hogy ne legyen rajtam olyan rövid ujjú, amelyből kilátszik a karom felső része.
Ebben az esetben napi szinten kenegettem a striás bőrfelületet, segített a piros halványításában, de nem látványosan. Viszont kipróbáltam azt, hogy nem emeltem a súlyzókat 2-3 hétig akkor gyakorlatilag láthatatlanná váltak a zavaró csíkok. 
Arra a megoldásra jutottam, hogy szinten tartás miatt kezelem a striákat is, de ha elérem a végleges testi formámat, akkor talán jobban fog segíteni a meglévő csíkokon.

Összességében valóban egy hatékony olajról van szó, amely tényleg egy csoda. Legalábbis az elvárásaimat felülmúlta, mert eleinte szkeptikus voltam vele szemben, hiszen annyi mindent kipróbáltam már a pattanás utáni hegekre. Annyira szép lett a bőröm, hogy most már csak a szemem alá teszek korrektort, illetve néha-néha kialakuló apró pattanásokra.
Nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve, és örülök, hogy végre találtam egy olyan terméket, amely be is válik a problémáimra.
Biztos vagyok benne, hogy állandó lakója lesz a fürdőszoba polcnak a Bio-Oil, talán a műtéti hegeimre is letesztelem.

A Bio-Oil Purcellin Oil ápoló olaját keressétek a Notino webáruházban, valamint a gyógyszertárakban, webpatikákban. 
További információ a termékről: http://biooilhungary.hu/


Nincsenek megjegyzések