Újdonság a polcomon: Lima szappan és ajakápoló

A Lima márka egy újabb gyöngyszem a magyar natúr kozmetikumok piacán. Lele Márta a márka alapítója, minden termékét a Lima konyhájában készíti szívvel-lélekkel.
A Lima termékek 100%-ban vegán alapanyagokból készülnek, valamint állatkísérletmentesek. 
A csomagolása egyediségről árulkodik, naturális, összhangban van a termékkel.


Chocola - peeling szappan

A csoki-kávé illatkombó többnyire mindenki érzékeire pozitívan hatnak. Én magam nem szeretem sem a kávét, sem az illatát, szerencsére ez a szappanon egyáltalán nem érződik, de ha igen akkor sem lenne baj, mert ez a szappan felülmúlhatatlan.
Egy radírozó szappanról van szó, így megtalálhatóak benne az apró kávészemek, amelyek tökéletesen teszik a dolgukat, eltávolítják az elhalt hámsejteket, valamint pezsdítik a vérkeringést.
A Chocola habja rendkívül tápláló, hiszen a bőr puhaságáért az olívaolaj, a kókuszolaj, a ricinusolaj, valamint a kakaóvaj felel.
A szappant már pár hete használom, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Nincsen feszítő-húzó érzésem, mint néhány szappan után, a bőröm hidratált lesz, és kellemes illatú.Orange lip Chérie ajakbalzsam


Sok-sok ajakápolót elhasználtam már eddigi életem során, de ilyen fejlesztéssel nem találkoztam. Nagyon tetszik a tégelyes kialakítás, valamint a narancssárga címke. 
A tégelyben pedig egy 8 gr praliné alakú balzsam lapul. Nagyon cuki az ajakápoló, mind formailag, mind méretileg. 
A hidratálásért a napraforgómag olaj, a kakaóvaj, a szűz kókuszolaj, a hidegen sajtolt napraforgóolaj felel, a frissítő narancsillatért pedig a narancs illóolaj.
A terméket egyszerű használni, csak ki kell venni a tégelyből és párszor elég végigkenni vele az ajkakat. Az állaga könnyed, mégis tápláló, és egy enyhe fényt is ad az ajkaknak. Könnyen beszívódik, és remekül hidratál. Én napközben használom, amikor érzem, hogy feszülnek az ajkaim a nedvességhiánytól. Az illata csodálatos, igazi narancs, amelynek az aromáját viszonylag sokáig érzek.
Ráadásul utántöltő is kapható belőle, így elég csak egyszer megvenni a tégelyt.


Összességében az általam próbáltam Lima termékekkel elégedett vagyok. Mind a szappan, mind az ajakápoló betartja az ígérteket. 
Mártának sikerült egy egyedi stílust kialakítania. Szerintem ezer közül is sikerülne felismernem a Lima termékeit, hiszen Márta kézjegye szembetűnne azonnal.

A szappant megtudjátok vásárolni ITT nagyjából 2100 forint, az ajakbalzsamot pedig ITT nagyjából 1800 forint (az árak Euróban vannak megadva).

Webshop: http://limacosmetics.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/limavegancosmetics

Nincsenek megjegyzések