Merülj el a habokban!

Már javában tart az ünnepi készülődés, ilyenkor versenyt fut a legtöbb háziasszony az idővel, még az utolsó ajándékok beszerzése hátra van, valamint a karácsonyi menühöz való ételek megvásárlása is. De ebben a stresszes időszakban esténként jó megpihenni egy habos, illatos fürdőben.
Az új t by tetesept termékekkel valódi élményt ajándékozhatunk magunknak, vagy szeretteinknek.Az új tetesept termékek egy-egy habfürdőből, valamint egy-egy fürdősóból állnak. 

A csomagolás igazán impozánsra sikerült, az ember tekintetét azonnal odavonzza. A flakon keménysége is pont ideális, szerencsére nincsen külön szűkítő kupakja, így egyszerűen adagolható a termék. Mindkét habfürdő 400 ml-es kiszerelésben kapható.

„Kapcsolj ki” - habfürdő termékleírás:

Jutalmazd meg magad egy kis idővel, ami csak a Tiéd, és lazulj el a pihentető, selymes habokban! Hagyd, hogy ylang-ylang és az orchidea kivonat illatkavalkádja kényeztessen, miközben a mandulaolaj ápolja bőröd! Gyengéd kényeztetés természetes olajokkal és hosszantartó habbal.

A termék színe lila, amely enyhén meg is színezi a vizet. Csodálatos bársonyos virág illata van, amely beteríti az egész fürdőszobát, és remekül hat az érzékekre. Nem kell belőle sokat önteni a folyó víz alá, és óriási krémes habok keletkeznek. 

„Érzékiség” - habfürdő termékelírása:

Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának!  Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön.

A termék színe meggypiros, amely szintén enyhén megszínezi a vizet. Az illata varázslatosan gyümölcsös, engem az erdei gyümölcsös cukorkákra emlékeztet az illata. Kissé fanyar, ugyanakkor van egy édes felhangja is. 
Szintén kevés elegendő belőle a nagy habokhoz. A habok elég sokáig megmaradnak, így több ideig időzhetünk mi is.


A fürdősók különlegessége az ápoló hatásukban rejlik. A vizet enyhén megszínezik, és hosszan tartó az illatuk. A tetesept fürdősói valódi relaxációs élményt nyújtanak. A bőröm valóban hidratált lett a fürdőzés után, valamint az illatukat is éreztem még egy ideig magamon.
A fürdősók kiszerelése 60 gr, amelyek egy fürdéshez elegendőek.

t: by tetesept „Egy adag szeretet” fürdősó:

Az olyan különleges emberek, mint Te, különösen nagy adag szeretetet érdemelnek. Add át magad az értékes összetevők és a pezsgő ribizli illat kényeztetésének! Az egyedi ápoló hatást a különleges bőrazonos szerkezetű liposzómák, valamint a kivételesen finom, könnyen oldódó kristályok nyújtják.

 t: by tetesept „Egy adag szerencse” fürdősó:

Azok a pillanatok jelentik a legnagyobb ajándékot, melyekben valóban élvezzük az életet. Érezd magad igazán szerencsésnek, és élvezd az értékes összetevők és a varázslatos őszibarackos-vaníliás illat kényeztetését. Az egyedi ápoló hatást a különleges bőrazonos szerkezetű liposzómák, valamint a kivételesen finom, könnyen oldódó kristályok nyújtják.

A t by tetesept újdonságait keressétek a Rossmannokban, valamint a Take Me Shop webáruházban.
A fürdősók ára 449 forint, a habfürdők ára 1399 forint. 

1 megjegyzés

  1. Már láttam őket a Rossmannban, de végül nem vettem meg egyiket sem. Viszont az Érzékiséget lehet megszaglászom mégegyszer, mert szeretem a fanyar gyümölcsöket.

    VálaszTörlés