Blogtalálkozó, és ajándékok, blogsale zsákmány

Sziasztok, Lányok!

Reninek a találkozó után, nagyon vicces és mégisvanbenne valami jelzővel állt elő.
Mi vagyunk a Szex és New York magyar lányai. :D
Mondjuk úgy hellyel közzel némelyik szereplő tulajdonsága tényleg igaz ránk, én ezen jót nevettem, úgyhogy innentől kezdve, már csak Szex és Budapestnek fogom magunkat aposztrofálni. :)

Mekiben volt a találkozó, KatySzilviReni és én 10 kor találkoztunk a Blaha előtt. Késtem pár percet sajnos, de aznap elég késős napom volt, pedig nem jellemző rám. Vagyis ahogy mondani szoktam, vagy nagyon korán vagyok ott a tali helyszínén, vagy kések :D Pontosan odaérni nem tudok, de az jellemző, hogy én vagyok ott előbb.

No mindegy is, igazából nagyon jól éreztük magunkat, szerintem a nevetésünktől volt hangos az egész Meki, bár egyikünket se zavart az, hogy mások éppen mit gondolnak rólunk. Bár észrevettem egy bácsit, amint felénk mosolygott, úgyhogy jó érzés, hogy volt akinek örömöt csempészett a jókedvünk a napjába.
Képeket raktunk fel Instára, illetve, ha jól emlékszem Szilvinél láthattok képet is, szuper selfie (újdonság, sose írtam még le ezt a szót, sőt lehet, hogy ki se ejtettem még:D)

Ilyen hosszú szülinapom se volt még, Szilvi is felköszöntött, annyira aranyos volt Tőle, pedig én már el is feledkeztem arról, hogy 26 lettem...annyira, hogy múltkor egy nyomtatvány kitöltése közben 25-öt írtam be :D


Majdnem elsírtam magam örömömben, csupa Kitty és csupa rózsaszín meglepetések voltak egy gyönyörű ajándék zacskóban.
Imádom a focit (de csak a VB idején), szóval a zsepin lévő Kitty figurát el is neveztem Fernando Torresnek, mikor a többiek felvilágosítottak, hogy de Chile van a zsepire írtam, sebaj, átigazolt :D


Ezeket Renitől kaptam, a szájvizet névnapomra, a két felsőt pedig túl olcsón vásároltam meg, vagyis fogom megvásárolni :)


Katy giga blog sale-t tartott, így ezekre csaptam le, és két ajándékot is kaptam, az egyiket a Digital Divas-on szerezték nekem, az egy szájfény, illetve a vásárlásom mellé kaptam egy Avonos szájfényt.
Lecsaptam az Iconic 2 palettára, annak a színei tetszettek a legjobban, egy Avon palettára, mert végre találtam matt fehér szemhéjpúdert, egy kockás fülbevalót, amit a fülporcomban hordok, minden nap azt teszem be, annyira tetszik, illetve három ecsetet, de a képen kettő van :)

Lilla is találkoztam, és vele is szülinapoztunk egyet, ezeket a szépségeket mind Tőle kaptam, illetve egy Kitty-s üdítőt is, de nem bírtam magammal és megittam már aznap.Nagyon jól éreztem magam mindkét találkozón, úgy örülök neki, hogy ilyen barátságok alakultak ki :)

Meg kell említenem Flórát akivel egy kellemes délutánt töltöttem el, kétszer is, hiszen együtt voltunk életünk talán egyik legmeghatározóbb dedikálásán, mint kiderült ő is szereti Darren Shant, úgyhogy adta magát a dolog, hogy együtt megyünk, illetve örök hála még Erikának aki megtanított nyomdázni, és vele is egy nagyon kellemes délutánt töltöttem el :)

Szuperek vagytok lányok mindannyian, alig várom, hogy újra találkozzunk júliusban!

Miről szeretnétek részletesen olvasni?

Gyönyörűséges napot!

21 megjegyzés

 1. Klassz dolgokat vettél, kaptál. Az NYC lakkról hoznál majd tesztet? Érdekelne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Igen, mindenképpen írok róla ^_^

   Törlés
 2. Szupi dolgok, az az OPI lakk csodaszépnek tűnik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Júliusban tervezek róla írni; )

   Törlés
 3. Biztos nagyon jó lehetett a blogtalálkozó :)
  Nagyon jó dolgokat kaptás , vettél :) Várom a lakkokról a bejegyzéseket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen: ) Júliusban sorra veszek mindet fervek
   szerint: )

   Törlés
 4. De szép dolgokat kaptál!
  És biztos jó volt a blogtalálkozó is! :D

  VálaszTörlés
 5. nagyon szupi volt olvasni ezt a bejegyzést! :) én is alig várom a következő találkozót és nagyon örülök, hogy megismertelek!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Alig várom a következő talinkat én is, én iy örülök nagyon: )

   Törlés
 6. Nagyon klassz dolgokat kaptál drága Eleni :) Az opi lakk meg minden nagyon SZÉP!!!

  VálaszTörlés
 7. De cukik ezek a kittis dolgok :) Biztos jó lehetett a találkozó :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm: ) Jó lenne már Veled is újra talizni :)

   Törlés
 8. Szupi dolgok! :)
  Ezt a Torresest dolgot megmosolyogtam. :)

  VálaszTörlés
 9. Remélem hamarosan láthatunk manit az Ópíájjal, csak hogy hűek legyünk Katyhoz :D Egyébként nagyon örülök, hogy tetszettek az ajándékok, és naná, hogy megleptelek, hiszen nem felejtettem ám el, csak eltolódott a találkánk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tufi írok róla annyira szép ^_^ Én köszönöm a sol sok meglepit, még most sem tértem észhez, annyira örülök neki: )

   Törlés
 10. Szuper kis dolgokat kaptál! :)

  VálaszTörlés
 11. Teszteket kérünk szépen a szuper dolgaidról! :)

  VálaszTörlés
 12. De jó hogy visszatértél: ) hozok teszteket ígérem ^_^

  VálaszTörlés