Remington Frizz Therapy körkefe-teszt

Sziasztok, Lányok!

Ezt a körkefét még jó pár héttel ezelőtt kaptam tesztelésre a MyBeautyTools-tól, amit nagyon szépen köszönök még egyszer!

Soha nem volt körkefém. Tudom furcsának hangozhat, de régebben nem formáztam a hajam. Ma már azért jobban odafigyelek arra, hogy mégis legyen valami tartása a frizurámnak.

Amit a keféről tudni érdemes:

A körkefe a hullámos loknik formázásához nyújt segítséget, a mikro kondicionálóval átitatott sörtéknek köszönhetően a körkefe kíméletes a hajszálakhoz különösen akkor, ha a Remington Frizz Therapy hajsimítóval használjuk.

Termékjellemzők:
 • A körkefe a hullámos loknik formázásához nyújt segítséget
 • A körkefe átmérője: 60 mm
 • A turmalin és kerámia bevonat meggyorsítja a haj száradási idejét
 • Megakadályozza a haj begöndörödését hajformázás után, még párás időben is
 • Fa nyél
 • Kíméletes a hajszálakhoz különösen akkor, ha a Remington Frizz Therapy hajsimítóval használjuk
Ez a kefe nem olyan nehéz mint a Remington Frizz Therapy hajkefe, amiről ITT olvashattok tesztet, sokkal könnyebb.
A körkefe műanyagszerű sörtéi sűrűn helyezkednek el. 
Sokszor használtam a körkefét, hogy pontos és őszinte véleményt tudjak nektek írni.
Az én hajamnak nincs formája, egyenesre van vágva (azért azt hozzá tenném, hogy mindig egyeztetünk a fodrász ismerősömmel, aztán valahogy mindig úgy alakul, hogy vagy neki nem jó, vagy nekem nem), de reménykedtem abban, hogy ezzel a körkefével, azért valami változatosabb frizurát tudok készíteni.
Közepesen vastag szálú hajam van, és nagyon dús.
Fényképet nem készítettem a hajamról, mert nem igazán észleltem különbséget, a kefével megszárított hajam és a körkefével ki/beszárított hajam között.
A kefe használatával a hajtövem tényleg megemelkedett, és a hajam is gyorsabban száradt, ezek abszolút beváltak. A baba hajak, se álltak szerteszét, szépen beleolvadtak a hajkoronám többi részébe.
Mivel hátközépig érő hajam van, így előfordult, hogy beleakadt a hajam a kefébe, amit kisebb fájdalom árán ugyan, de ki bírtuk szabadítani :) Enyhe hullámot se tudtunk vele készíteni, de ez a hajam hibája. Mire kész lettünk a hajammal, az az enyhe hullám a hajvégemnél eltűnt, mert a hajam súlya miatt minden hullám kiegyenesedik. Hajlakkot direkt nem használtam, hogy tudjam önmagában mire képes az én hajammal a kefe.

Én azt gondolom, hogy félhosszú hajú lányoknak ideális lehet a kefe; vagy tépett fazonú, hosszú hajú lányoknak.
Összességében, azért szeretem ezt a körkefét, mert tényleg megemeli a hajtöveket, és úgy dúsít, hogy nem áll szerteszét a hajam, de azt sajnálom, hogy a hajam végének nincsen tartása.

A körkefét a My Beauty Tools weboldalán tudjátok megvásárolni EZEN a linken, 1990 huf-os áron.

Ti is használtok körkefét? Mik a tapasztalatitok?4 megjegyzés

 1. Na ez a körkefe kellene nekem mert tépett hajam van, elől rövidebb hátul hosszabb fazon, és vékony szálú, ami megemelné a töveknél, de nem lenne kedvem minden alkalommal beszárítgatni a hajam, az nem az én "Típusom" *-* puszillak

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nem is muszáj mindig körkefézni a hajat,de vannak alkalmak amikor jól jön: ) Mondjuk nem tart tovább mint egy hajvasalás, én azt vallom jó ha van: ) millió puszi

   Törlés
 2. Próbáltam már egy csomó körkefét, de nem találtam meg az igazit. Nagyon hosszú a hajam, csak vékony szálú, úgyhogy a dúsítás ráférne. Lehet érdemes lenne kipróbálni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem ez az első körkefém,szóval összehasonlító tapasztalatom nincsen: ) Egy próbát megér, ár/érték arányban is jó ez a kefe ^_^

   Törlés